Маслени брускети с чесън и пармезан

Продукти:
10 филии франзела
125 г масло (1 малък пакет)
3 скилидки чесън
½ връзка магданоз
1 щипка черен пипер
100 г настърган кашкавал
пармезан за поръсване

Приготвяне:

Оставете маслото да се размекне на стайна температура. Намачкайте чесъна много добре. Нарежете магданоза на ситно. Овкусете с пипера. Смесете всички съставки с размекнатото масло и разбъркайте добре. Настържете сирената. Намажете брускетите с маслената смес от билки. Поръсете щедро със сирената и печете на слаба фурна около 15 минути или докато хване златиста коричка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *