Мая Манолова и Ангел Найденов разделени

Мая Манолова и Ангел Найденов вече не делят едно семейно гнездо, издават близки до политическата двойка. Бившият министър на отбраната решил да се отдаде на уединението във вилата им в пернишкия Бевърли Хилс – село Рударци, докато бившата омбудсманка буни държавата и дейно се включва в блокадите в центъра на столицата, пише Ретро.бг.

Мая не се прибирала да нощува в луксозната им къща в полите на Витоша, а предпочитала да остава в апартамента си в столицата, където ѝ било по-удобно. В същото време мъжът ѝ по никакъв начин не е ангажиран с нейните протестни дейности, а е посветил летните си дни на борбата с битовите проблеми. От година насам жителите на Рударци страдат от безводие и често спиране на тока.

Проверка на „Ретро“ в официалната фейсбук група на населеното място показва, че Найденов активно се включва в дискусиите за разрешаване на проблемите и дори е бил един от инициаторите на протеста срещу липсата на вода, провел се на една от селските улици миналата седмица. Докато жена му е заета да участва в метежите в центъра на София, неговите драми не се простират по-далеч от това дали ще има ток и вода в дома си. Впечатление прави, че бившият министър на отбраната се разграничава от любимата си и до момента избягва да ѝ оказва подкрепа с публикации в социалните мрежи – нещо, което досега винаги е правел, включително и по време на завършилата ѝ с крах кампания за кметския стол на столицата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *