МВР: Има нови задържани с дрога в Петричко

През изминалите почивни дни, на територията на област Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества.

Около 23:10 часа на 09.06.2017г. в с.Първомай, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на М.С./18г./ от с.Първомай. У лицето е намерена и иззета около 7,9 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. За случая е уведомена РП-Петрич.

Около 00:10 часа на 10.06.2017г. в района на с.Вълкосел, общ.Сатовча, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на лек автомобил „КИА“, управляван от 18-годишен младеж  от с.Слащен, общ.Сатовча. У пътуващ в автомобила 16-годишен младеж от с.Слащен е намерена и иззета около 0,65 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

От полицейски служители на РУ-Петрич, на 09.06.2017г.в гр.Петрич, е извършена проверка на жилище, обитавано от Д.М./48г./ от гр.Петрич. В хода на проверката са намерени и иззети около 220 къса цигари без наличен задължителен бандеролен знак. За случая е уведомена РП-Петрич.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *