Меган и Хари с нов палат за 8 млн! Ето кой го плати

Принц Хари и Меган Маркъл купиха своята първа обща къща. Имението се намира в живописното градче Санта Барбара, което е разположено на брега на Тихия океан, на 140 километра северозападно от Лос Анджелис. Официален представител на кралската двойка е потвърдил новината пред медии на запад, допълвайки, че семейството заедно със сина си Арчи се е преместило в имота още през юли месец.

Не един, а цели 8 милиона струва новият им дом. Кралската двойка се обзаведе с ново жилище и от няколко седмици се ширят в него. На въпроса, кой обаче плаща сметката, отговорът е доста неочакван.

 Заедно, съпрузите имат състояние от около 43 милиона долара. В същото време имат и сериозни дългове. За имението Фрогмор, което реставрираха и обзаведоха, двамата дължат на данъкоплатците 2,4 милиона паунда, пише „Дейли мейл“. Меган и Хари обаче се разбрали да плащат на вноски тези суми и в момента този дълг е разсрочен във времето. Вече несъществуващата им фондация, носеща името „Кралска фондация Съсекс“, също се оказа задлъжняла. Неизвестен инвеститор има да получава 200 000 паунда, но какво се случва с тях също не е ясно.

 Интересното обаче е, че Меган и Хари не са платили и цент от джоба си за новия си дом. Сметката е покрита от принц Чарлз, който настоял лично да финансира новото жилище на двойката.

 Къщата е малка, но се намира в един от най-елитните квартали на Санта Барбара. А Меган и Хари са членове на общност, в която живеят още Опра Уинфри, Елън Дедженерис и още куп холивудски величия. Районът се слави като любимо място за живот на политици, финансисти, милиардери, холивудски звезди и медийни магнати. Но основната причина да бъде избран, е дискретността, която предлага.

„Те много се надяват да имат нормален живот там. Меган не искаше нещо голямо, но все пак се нуждаеха от нещо, което да събира семейството им и майка й Дория“, разкриват близки до двойката. Съпрузите за момента се радват на анонимността си и държат това да остане така. А междувременно съдят папараците, които снимаха с дрон малкия Арчи. В същото време дълговете им в Англия и собствеността им на острова остават висящи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Куклукс Клан

    На негрото и били малко 8 спални и 16 бани? Сякаш в гетото на Харлем е живяла по-добре!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *