Млада жена очакваше да чуе най-страшната вест, но ето какво се случи

Жена по чудо стана майка, след като докторите първоначално мислели, че е болна от рак. Още по-фрапиращото в случая е, че тя е от 7 години в менопауза, пише „Дейли мейл“.

47-годишната Тес Мортен от Рийдинг, Беркшир, се почувствала подута, уморена и ѝ се гадело няколко месеца. След като минала през лекарския кабинет, там ѝ казали, че може да е „Най-лошото“. Всъщност обаче жената била бременна от 3 месеца и половина.  Тес приемала хормони и вече била загубила надежда, че ще стане майка след 3 неуспешни опита ин витро. Но през януари тази година родила  здраво момиченце. Детето, което кръстили Моли се родило 3, 5 кг. „Лекарите гледаха в монитора, докато ехографът се разхождаше върху корема ми и казаха: „Яйчниците изглеждат добре, но вижте това“. Аз погледнах също екрана и видях бебе. Тогава попитах: „Това мое ли е?“, разказва Тес. „Сестрата държеше ръката ми, тъй като се страхувах от лоши новини. Тогава се разплаках, защото не очаквах някога да ми се случи подобно нещо.

Тес и съпругът ѝ 52-годишният Нийл се женят през 2003 година в Ямайка. Веднага започнали планове за наследник. Но след 3-тия неуспешен ин витро опит и похарчени над 20 000 лири те се отказали. Все пак станали приемни родители на 3 деца в опит да запълнят празнината.     Според експертите обяснението на чудото е, че вероятно овулацията на Тес се е „рестартирала“ в следствие на хормоните, които приема, за да облекчат топлите вълни, които имала. „Когато разбрах направо онемях, защото смятах, че не е възможно жена да забременее в менопаузата. Почувствах се благословена“, казва Тес. Има няколко случаи на бременни жени в ранна менопауза, които също са приемали хормони.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *