Множество катастрофи в Пиринско

На 22.05.2020 г. около 10:20 часа на ул.“Гоце Делчев“ в гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Киа Сийд“ с 38-годишен водач от Гоце Делчев е блъснал в задната част, спиращ пред него, лек автомобил „Рено Меган“ с 54-годишен водач от с.Хвостяне. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 22.05.2020 г. около 16:55 часа на бул.“Васил Левски“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Опел Астра“ с 55-годишен водач от с.Покровник, общ. Благоевград, завивайки в обратна посока, отнема предимството и блъска мотоциклет „Кимко“ с 36-годишен водач от гр.Благоевград. При инцидента, с охлузни рани по лява ръка и ляв крак е пострадал мотоциклетистът. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 23.05.2020 г. около 12:00 часа от ФСМП-Петрич е получено съобщение за постъпила за оказване на медицинска помощ  66-годишна жена от гр.Петрич, пострадала при ПТП. От работещите по случая полицейски служители е установено, че около 10:00 часа на същата дата на главната улица в с.Тополница лек автомобил „Мицубиши“ с 50-годишен водач от с. Тополница, извършвайки маневра на заден ход е блъснал пешеходката, която се е намирала на пътното платно. Жената е пострадала с гръдна травма и контузия на гръбначен стълб и дясно рамо. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 24.05.2020 г. около 15:40 часа на бул. „Европа“ в района на пътен възел при АМ „Струма“, 37-годишен водач на лек автомобил „Опел Вектра“ от с.Говедарци, общ.Самоков, движейки се от АМ „Струма“ към гр.Сандански не спира на пътен знак „Стоп“, навлиза в кръстовище и отнемайки предимството на лек автомобил “Ауди“ с 39-годишен водач от гр.Благоевград го блъска и допуска ПТП. С контузия на главата е пострадал пътник в лекия автомобил „Опел Вектра“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 24.05.2020 г. около 17:00 часа на бул.“Св. Св. Кирил и Методий“ в гр.Благоевград, товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ с 45-годишен водач от гр.София, извършвайки маневра на заден ход е блъснал, намиращи се зад автомобила 74-годишен мъж от гр.Благоевград. Пешеходецът е пострадал с хематом на главата в дясно и хематом в тазобедрената кост. Настанен е за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност а живота. На водача на автомобила са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

На 24.05.2020 г. около 22:00 часа на кръстовище, образувано от ул.“Славянска“, ул.“Иван Михайлов“ и бул.“Димитър Солунски“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Опел Зафира“ с 20-годишен водач от гр.Сандански, движейки се по ул.“Славянска“ в посока ул.“Иван Михайлов“, завивайки на ляво отнема предимството и блъска лек автомобил „Шкода“ с 18-годишен водач от гр.Благоевград. С болки в главата е пострадал водачът на лекия автомобил „Шкода“, който след извършен медицински  преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *