Наставникът на „Бела“ С. Симонович: Дотук с ротациите

Нападателите на лидера в ЮЗ Трета лига „Беласица“ стъпиха здраво на педали този месец и във възходяща градация вкараха 4 на „Надежда“, 5 на „Велбъжд“ и 6 на „Перун“, с което задоволиха напълно изискванията на своя треньор Саша Симонович.

„Силно се надявам, че ще продължим в същия дух до края и ще добавим още 6 т. към актива си. Дотук ротирах футболистите, но в оставащите решителни битки ще залагам на най-подготвените, най-здравите, най-мотивираните, с уговорката все пак, че на този етап съм доволен от абсолютно всички мои футболисти”, заяви сърбинът след разгрома срещу кресненци.

Разбираемо, минорно звучеше управителят на перуните Благовест Ангелов след изпадането и на теория на неговия тим. „Ще доиграем сезона, пък после ще мислим как да продължим напред. Докато не се осигури добро финансиране и не се създаде добра организация, трудно ще се случи завръщането в третия ешелон. По-добре да играем в регионалната лига в очакване на по-добри времена. Много ми се иска да се съберем максимално и да победим „Ботев“ /Ихтиман/ в последния си домакински мач, за да се отблагодарим на нашата вярна публика за подкрепата“, коментира играещият шеф.

Двубоя на петричани наред със стотици свои съграждани изгледа градоначалникът Димитър Бръчков в компанията на общинския председател Георги Тренчев, представители на кметската администрация, общински съветници… Кметът постоянно се интересуваше от случващото се на стадион „Бончук“, където основният опонент за първото място „Марек“ нанесе първа загуба на „Балкан“ от ноември насам.


Композиторът Св. Лобошки, който дели клубните си пристрастия между „Беласица“ и ЦСКА, също бе на мача

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *