Независимият кандидат за кмет Румен Томов закри предизборната кампания с обещание: Ще направя така, че след 4 години да се гордеем, че живеем в Благоевград!

На 23 октомври бе закрита предизборната кампания на Румен Томов и Коалиция „БСП за България“. Независимият кандидат за кмет призова за пореден път хората, които дойдоха на събитието, да упражнят правото си на глас, за да могат след това да търсят сметка на управляващите.
„Днес закриваме кампанията, но откриваме пътя към по-добър живот за Благоевград!“, каза Томов. И допълни, че ще работи в интерес на гражданите, защото и кметът, и общинските съветници трябва да са подчинени на хората, а не обратното. „Вие сте хората, които давате доверието си за кмет и съветници, така че ние сме длъжни да развиваме политики във Ваш интерес. Призовавам Ви да гласувате, за да изразите своята воля, за да имате представители в общината и да можете да им искате сметка. Ще направя така, че след 4 години да се гордеем, че живеем в Благоевград“, каза кандидат-кметът Румен Томов.
Той отбеляза още, че за него е много важно кметът да бъде близо до хората, за да знае по-добре техните проблеми, да има близка комуникация на градоначалника с неговите граждани. Според Томов не е достатъчно и нормално един кмет дълго време да го няма и изведнъж, когато идва предизборна кампания, той да се появява. Именно по тази причина кандидатът за кмет заяви, че ще бъде близо до хората и ще насърчава участието на гражданското общество в управлението.
„Трябва да сме единни в стремежа си за развитие, за да не стане така, че след петнайсетина години да пеем отново „45 години стигат“! Най-важното, което искам хората да осъзнаят, е, че трябва да гласуват, това е единственият начин да заявите своята позиция. Знам, че през последните години е насаждан един страх, който е повлиян и от икономическата обстановка. Знам, че се страхувате, да изразите своята гражданска позиция, за да не загубите работата си, например. Това се надявам да се промени, да има достатъчно възможности пред Вас, така че ако напуснате или загубите работната си позиция, да можете да започнете другаде работа. Това ще Ви даде увереност“, убеден е Томов.
С него на сцената бяха и кандидатите за общински съветници от Коалиция „БСП за България“ начело с водача Любен Милев. Партията даде своята подкрепа за кандидатурата на Томов за кмет на Благоевград.
Специално за събитието в града дойде и народният представил Кристиан Вигенин, който изрази своята и на БСП подкрепа за Томов. „Рядко се е случвало Благоевград да има реален шанс да избере точния човек за кмет. Вие всички знаете какви са проблемите на града, безспорно най-сериозният е липсата на инвестиции и работни места. Кой може да се справи по-добре с това от човек, който е изградил бизнеса си от нулата, който най-добре знае какви са пречките, които общината създава, и който открито, честно и прозрачно развива своя бизнес. Така че в неделя гласувайте! Успехът на Румен Томов, ще бъде успех за Благоевград“, обърна се депутатът към благоевградчани.
Събитието привлече вниманието на много млади хора, които дойдоха на площада с децата си. Той, от своя страна, веднага след като слезе от сцената, се разходи сред хората и поговори с всеки, който искаше да сподели с него проблеми, притеснения или просто да засвидетелства подкрепа.
След официалната част благоевградчани се насладиха на музикалната програма, в която участие взеха Румяна Попова и Криско.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *