Обърнете внимание на първите 12 дни след рождения ви ден! Важно е

Каква връзка има между първите 12 дни след рождения ни ден и следващите 12 месеца? Времето за новото раждане на Слънцето е най-значимото събитие на годината! Никой обаче не ни е учил как правилно да го прекараме този ден.

Именно него са избирали древните мъдреци, за да изменят живота на хората към по-добро. Те са извършвали специален магически ритуал за по-добър живот. Затова е необходимо да се знае точното време на раждането и точните градуси на Слънцето в хороскопа. Всяка година то се възвръща в своите градуси в различно време, понякога и в различен ден. Прави се тъй нареченият соларен хороскоп. На астролозите е известна една интересна закономерност за връзката на първите 12 дена след рождения ден и събитията през предстоящата година. Както изкараш рождения си ден, такава ще бъде и цялата ти година. Първия ден показва събитията от първия месец, втория ден на втория месец и т.н. Бъдете внимателни в самия ден и следващите единадесет дни, които последват.

Символично всеки от тях представлява един от следващите месеци:

1-я ден- На този ден е по-добре да не се канят гости – да се опитаме да обърнем повече внимание на самите себе си. Това е единственият ден в годината, когато ви е разрешено да бъдете наистина такива, каквито сте. И най-смелите ви постъпки тогава са оправдани и по-късно сигурно ще ви донесат успех. Поработете върху своя нов облик. Може дори напълно да промените външния си вид.

2-я ден – В този ден не е много полезно да вземате подаръци. Точно обратното се препоръчва – да направите щедро дарение искрено и от сърце, без да изпитвате никакво съжаление. Постарайте се да не ви минават през ума мисли за бедност, а точно обратното, че имате пълно право да бъдете богати и Вселената ще ви дари със своето изобилие. Не е добре точно тогава да давате или да вземате пари на заем. Започнете нещо ново, обогатете своя опит, съберете знания. Хубаво е да спечелите нещо. Благодарение на всичко това вие ще концентрирате сила и ще откриете неподозирани ресурси и възможности.

3-я ден – По-добре е да мълчите или да говорите малко и по същество. Можете да отидете на кратка екскурзия. Най-полезно е в този ден да се направи обратното на това, което правите обикновено при общуването с други хора. Ако сте по природа тихи и мълчаливи – по-полезно е да общувате, да споделяте своите мисли и идеи. Намерете време, което да прекарате със своите роднини, съседи, братя, сестри или бъдете на открито сред природата. Завържете нови познанства и връзки, осъществете нови контакти. Е, добре ще е да се въздържате от гледането на телевизия и четене.

4-я ден – По възможност си вземете почивен ден и не ходете на работа. Вижте, където ще ви се иска да отидете през деня – може да искате да прекарате деня в гората, или сред природата, или на място, където можете да си спомните за вашето семейство. Посветете го на своя дом. Нека в него да цари мир и съгласие. Не забравяйте, че тъкмо там вие може да се спасите от всички беди, да намерите защита, да помолите за помощ и подкрепа. Ако можете, поканете родителите си или сами ги посетете. Може и роднини. Добре е да се погрижите и да приведете в ред зеленчуковата или цветната градина. На този ден е за предпочитане да не се започва нещо ново, не бъдете активни, но и бездействие, мързел, тъга, сълзи също по-добре да не се допускат, за да не ви придружават по време на цялата следваща година.

5-я ден – Той ще е празник за душата. Вие ще постигнете много и ще научите нови неща. Ден за удоволствия и развлечения. Опитайте си късмета като пуснете тото фиш. По-добре да бъдете въздържани и да не участвате в любовни приключения, да не се съблазнявате от тях, дори ако има силни изкушения. Да не се правят скъпи покупки. Добре е да бъдете повече време с децата – свои или чужди, да ги наблюдавате как играят, да видите колко добре умеят да се радват и на най-малкото, да отделят внимание на всяко нещо, да бъдат непосредствени. Спомнете си за вашето детство. Можете да си позволите даже да направите нещо, което не сте си позволявали или ви е било забранено от родителите.

6-я ден – Ден за спокойствие, но избягвайте рутината. Може да се посветите на делата си, на ежедневните си грижи. Отдайте се на своята работа. Може да отпразнувате рождения си ден с колеги от службата. Възможно е точно в този ден вашата упоритост да бъде забелязана от шефовете, а авторитетът ви да нарасне. Но не поемайте повече отговорности, отколкото можете да носите на плещите си. Иначе може да пострада здравето ви. Вместо това се погрижете за него. Добре да опитате нова диета или поне яжте лека храна.

7-я ден – В поведението на хората, които са около вас, вие ще се огледате като в огледало. Смело им партнирайте. Ако живеете с партньор, може да прекарате деня заедно и да обсъдите съвместните си планове за бъдещето. Може да предприемете нещо, което до сега не сте се решавали да започнете. В този ден не осъждайте, не критикувайте, не предприемайте раздели. Ако имате да подписвате важни документи, проверете ги внимателно няколко пъти.

8-я ден – Той ще покаже до колко сте щедри и способни да приемете помощ от другите. Обърнете внимание на всички възникнали конфликти и опитайте да ги разрешите без отлагане. Така ще си създадете имунитет срещу всички житейски несполуки поне за една година напред. Това е най-трудният ден, затова е добре се изкара в уединение, да направим равносметка на себе си, за да предприемем нужните корекции и промени в поведението и мислите си. Противопоказно за този ден е да се прави секс, да се месим в живота на другите, да ревнуваме. Особено важно е да се научим да контролираме своите емоции и чувства. Не се страхувайте. Бъдете готови за факта, че в този ден от живота ви може да се лишите от нещо старо, макар и все още да ви е скъпо. Загубите в този ден означават освобождаване и са добра поличба.

9-я ден – Ще откриете нови качества на своята душа. Възможно е край вас да има човек, който се нуждае от утеха. Постарайте се да го успокоите. Като давате на другите, ще получите много повече. Можете да научите нещо ново, което е добре. Хубаво е да посрещнете гости от далеч или да предприемете дълъг път, още повече, ако възнамерявате през годината да пътувате в чужбина. Важното е да не стоите в къщи. Посетете музей, изложба, библиотека, четете информационно списание. Но не се опитвайте самите вие да учите другите, да ги поучавате.

10-я ден – Независимо от натиска на шефовете, правете това, което смятате за правилно. Уважението ще ви бъде вързано в кърпа. Да рискувате в този ден, ще е на късмет. Ще се осъществят и най-дръзките ви мечти. Колкото и да ви се иска, не се опитвайте да доминирате, да властвате и да командвате никого.

11-я ден – Ден за промени. Най-вероятно през този ден ще трябва да направите избор, от който ще зависи следващата година, а може би дори и съдбата ви. Оставете на случая да се разпореди, приемете даровете на късмета. Общуването с приятели ще ви е от полза. Ако се сбъднат надеждите ви е на хубаво и тогава може да започнете да градите нови планове. Може да се съберете с приятелите си и да си устроите празник. Денят се явява нещо като тест. Може дори да не каните специални гости, а който дойде при вас, значи той ви е истински приятел. Който ви накара да се почувствате зле, значи не ви е приятел.

12-я ден – Ден на молитва, уединение и релаксация. Прекарайте го в самота и се опитайте да направите равносметка на изминалите дни. Това ще ви помогне да постигнете най-дълбоката същност на събитията и тенденциите. Добре е да посетите храм, да проявите търпение, да бъдете миролюбиви и състрадателни към нуждите на другите, да помогнете на някого в трудна ситуация. Простете и изпълнете сърцето си с любов към целия свят.

Ако соларните ви дни не са протекли така, както сте ги планирали, не се отчайвайте. Главното е правилно да прецените обстановката и да си направите верните изводи. И ден след ден, година след година да поемете съдбата в собствените си ръце. Всеки има това право да избере дали да плува по течението на реката на живота или да режисира 12-те дена след рождения си ден, да се огради от всичко, с което не иска да се сблъсква през годината, да моделира сам събитията през настоящата година. Ако искате да имате възможност да се занимавате с любимите си неща, старайте се да им посветите повече време през тези вълшебни 12 дена. Разбира се, не можем напълно да се застраховаме от неприятности и задължения, но все пак до голяма степен можем да реализираме въплъщението на нашите мечти и желания за по-добър живот, пише ПИК. Много е важно да следите и за емоционалното си състояние, защото каквото преобладава през първите 12 дни, такова ще бъде и през годината.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *