Пернишки полицаи първи в индивидуалните надпревари на турнира по стрелба „Кракра“

Традиционният републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Кракра“ се проведе за осми път вчера в Перник. Организатори на събитието са ОДМВР – Перник и Центърът за бойна подготовка и спорт при Академията на МВР. Сред индивидуалните участници при жените първа е Александра Атанасова от ОДМВР – Перник, при мъжете на първо място е Мартин Маринов, също от Перник, а отборът на перничани се класира комплексно на трето място.
Старт на съревнованието даде директорът на Областна дирекция на МВР в Перник старши комисар Димитър Попов. „Надявам се състезанието да бъде оспорвано. Благодаря ви, че отново сте при нас. Състезавайте се и се забавлявайте и нека най-добрият да победи“, заключи Попов.
 И тази година участваха отбори от различни структурни подразделения на МВР – Главна дирекция „Национална полиция“, Специализираният отряд за борба с тероризма, Дирекция „Жандармерия“, Дирекция „Комуникации и информационни системи“, Академията на МВР, СДВР и областните дирекции на МВР в Перник, София, Бургас, Пловдив, Плевен, Враца, Пазарджик и Ловеч.
84 участници се състезаваха в различните дисциплини, разделени в 14 отбора /мъже/, 11 отбора /жени/ и 20 индивидуални състезатели.
 Наградите връчиха директорът на ОДМВР комисарДимитър Попов и заместникът му Сашко Христов.
    КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *