Печени чушки на фурна с кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

300 г кашкавал, 2 с. л. брашно, 4 яйца, 5 печени червени чушки, 1/2 ч. л. чубрица, олио за намазване, сол и черен пипер на вкус.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Кашкавалът се настъргва на едро ренде. Яйцата се разбиват добре, смесват се с чубрицата, сол и черен пипер на вкус. Към тях се добавят брашното, кашкавалът и нарязаните на кубчета червени чушки. Разбърква се добре. Сместа се изсипва в намазана с олио форма за печене. Ястието се пече до готовност в предварително загрята на 200 градуса фурна.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *