„Пирин“ заложи на дузпата швейцарския страж, хареса си вратар пианист

Гонещият промоция в елита „Пирин“ е заложил на дузпата един от тримата си вратари. По неофициално потвърдена информация най-вероятният пътник е швейцарецът Франческо Руберто, който пропусна цялата лятна подготовка заради контузия и от това се възползва максимално новодошлият Петър Петров. Харесан за опция на пост номер 1 на стадион „Христо Ботев“ е юношата на „Левски“ Димитър Шейтанов. 21-годишният талант за последно игра в португалския „Авеш“, но заради коронакризата се прибра в България. Син е на бившия вратар на „Вихрен“, „Миньор“ /Пк/ и „Славия“ Георги Шейтанов, има мачове за юношеския и младежкия национален отбор, запален фен е на музиката, самият той свири на пиано и композира.

Междувременно ръководството на орлетата избра за база на тима между двата полусезона Сандански, където ще пребивава от 24 януари до 2 февруари, а за тренировки ще ползва терена в село Микрево, който е в перфектно състояние и благоевградчани няма да го делят с други отбори. За времето на престоя в курортния град вече са потвърдени контроли с третодивизионните „Вихрен“ /28.01./ и „Беласица“ /02.02./. Серията зимни проверки стартира на 19 януари срещу „Марек“.

В Благоевград пък от 20 януари идва за 10 дни дубълът на „Лудогорец“. Клубното ръководство одобри предложението на наставника Тодор Живондов за лагер в областния център на Пиринско, като за заниманията е ангажирана базата на орлетата в село Рилци. Разградчани са договорили два спаринга – със „Струмска слава“ и „Пирин“ /ГД/, търси се кандидат за още една приятелска среща преди отпътуването за Делиормана.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *