Председателят на ОбС-Благоевград А. Тодоров подаде оставка

Председателят на ОбС-Благоевград Андон Тодоров напуска шефския пост, това съобщи преди минути самият той на пресконференция. Тодоров освобождава и мястото си на съветник.

Както struma.bg първи писа, Андон Тодоров е кандидатът за кмет на Благоевград, който ГЕРБ подкрепя на предсрочните избори. Той ще се яви като независим кандидат, но днес ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата му. Очаква се Тодоров да бъде представен от областния лидер на ГЕРБ Андрей Новаков и бившия вицепремиер Томислав Дончев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

  1. Сачеко Биков

    Значи за да просперираш, трябва мощно да оплюеш герб. Те ти осигуряват всичко онова, за което „се бориш“, а в замяна на това ти заменяш принципите си с висок пост. Ама може и да не стане…

    Отговори
  2. Зелените

    Ето защо г-н Тодоров не предприе нищо във връзка с подадения сигнал срещу общинския съветник Евгени Бобов за изсечените дървета на строежа при гарата. Те ядат от една чиния. Свински черва сте всички. Дано следващият преЦедател се заеме със случая, ако трябва сигналът ще бъде подновен! Не се ядосвай, Бибка, че ще вземеш да отслабнеш!

    Отговори
  3. Зелените

    Ето защо г-н Тодоров не предприе нищо във връзка с подадения сигнал срещу общинския съветник Евгени Бобов за изсечените дървета на строежа при гарата. Те ядат от една чиния. Свински черва сте всички. Дано следващият преЦедател се заеме съд случая, ако трябва сигналът ще бъде подновен! Не се ядосвай, Бибка, че ще вземеш да отслабнеш!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *