Представиха Л. Костова в новия й полски тим с духов оркестър и барбекю

Автомобилно ревю, духов оркестър, барбекю бар и много изненади за феновете превърнаха официалното представяне на Лиляна Костова и нейния „Чарни Сосновец“ в истински празник. Футболистките на Себастиян Стемплиевски пристигнаха на терена, дефилирайки с няколко модерни влекача на фирмата превозвач, която е основен спонсор на клуба, и след това под звуците на емблематичния хит „Final Countdown“ на група „Europe“, изпълнен от оркестър „Сосновец“, бяха представени пред публиката. Най-мощните аплодисменти заедно с вратарката и капитан на отбора Аня Шиманска заслужи нашето момиче Л. Костова. Тя бе анонсирана като национален състезател на България, изброени бяха и всичките й шампионски титли и останали отличия дотук.

В контролите петричанката игра с номер 8, на представянето облече номер 17, но гарантира, че за официалните мачове на гърба й се завръща обичайният номер 39, който носи в памет на любимата си баба. Заради лека травма футболната прима от Югозапада не взе участие в заключителната контрола на своите, завършила с труден успех над ТМЕ „Грот“ с 3:2.

Явно под въздействието на предхождащата церемония, дамите от „Чарни Сосновец“ влязоха лежерно в мача и позволиха гостите да поведат с 2:0 с попадения на Доминика Гюсиенец и Паулина Филипчак. След втория гол на тима от Лодз сосновчанки се взеха в ръце и чрез Мартина Виянковска и Патрисия Фишерова изравниха резултата. Късна дузпа, реализирана от Виянковска, върна празничните усмивки по лицата на домакините.

„Получи се истински празник за всички присъстващи, отлична работа на организаторите. През тази седмица започвам да се връщам към тренировъчен ритъм, за да съм напълно готова за старта на първенството в неделя, когато посрещаме „Олимпия“ /Шчечин/”, коментира Л. Костова.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...



Петричанката заедно с останалите си съотборнички веднага след официалното представяне на отбора

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *