Принц Ендрю участвал в оргия с 9 момичета

Вторият син на английската кралица – принц Ендрю, е участвал в секс оргия с 9 момичета на частния остров на педофила Джефри Епстийн, разкри пред „Сън“ неговата „секс робиня“ Вирджиния Робъртс. Тя била на 18 г., когато принцът преспал с нея на остров Литъл Сейнт Джеймс от Виржинските острови. 

Принц Ендрю, който е по-малкият брат на престолонаследника Чарлз и трето дете на Елизабет II, категорично отрича не само да е блудствал със 17-годишната Вирджиния, но и да е бил свидетел на извращения в обкръжението на самоубилия се в затвора американски финансист Джефри Епстийн, с когото са били приятели от 1999 г. насам.

„Епстийн, Анди (принц Ендрю), приблизително 8 други млади момичета и аз правихме секс заедно“, уверява пред Channel4 Вирджиния Робъртс, чиято днешна фамилия е Гуифре.

Останалите момичета изглеждаха под 18 години и не говореха английски. Епстийн се присмиваше на факта, че те не могат да пълноценно да комуникират, и казваше, че те били „най-лесните“ момичета, с които да се събереш“, добави Вирджиния Гуифре.

Срещу принц Ендрю свидетелства и Йоханна Сьоберг, чиито гърди осмият на опашката за британския престол опипвал в имението на опозорения банкер Епстийн. При раждането си през 1960 г. принцът е бил втори в списъка на престолонаследниците след големия си брат Чарлз, Уелския принц. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *