Пролетен миш-маш

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
пресен лук – 2 връзки
сол
черen пипер
яйца – 4 бр.
масло краве – 1 с.л.
олио – 1 с.л.
сирене – по желание
червена чушка

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Пресният лук се измива и нарязва на парчета, може да е на едро.

В тигана се загрява олиото и се прибавя маслото, да се разтопи и да не прегори.

В тази мазнина се задушава лукът до готовност, при непрекъснато бъркане за около пет минути на средна степен на котлона.

След това лесният миш маш се посолява и се прибавят яйцата с черен пипер. Бърка се до сгъстяване на яйцата.

Поднася се пролетен миш маш със сирене, червена чушка за цвят.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *