Пълнени яйца с бекон

Продукти:
8 яйца
1/2 купичка нарязани домати
сол, черен пипер на вкус
250 г бекон
3-4 супени лъжици майонеза
1-2 супени лъжици дижонска горчица
1/4 авокадо
синьо сирене

Приготвяне:
Сварете яйцата и ги охладете. След като ги обелите, трябва да ги разрежете по дължина на две. Внимателно премахнете жълтъците им и ги сложете в купа. Прибавете към тях нарязания бекон, който по желание може да запържите леко в тиган без мазнина, подправките, майонезата, горчицата, доматите и авокадото. Всичко се разбърква много добре. С помощта на лъжичка напълнете всяка половинка. За финал поставете по едно малко парченце синьо сирене и бекон.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *