Пълнолуние във Водолей – какво да очакваме?

След новолунието в Рак, което бе на 10 юли, ново астрологично събитие ще се случи до края на месеца. На 24-то число от него, точно в 05:37 часа, очакваме да видим пълнолунието в Рак.

Малко след началото на сезона на Лъва, емоциите ни ще достигнат връхната си точка, ръководени от енергията на Луната и Водолея. Докато представителите на първия знак гледат предимно себе си, тези от противоположния са по-свободомислещи и ще ни накарат да помислим повече за другите.

Според астролога Нина Кан, пълнолунието е чудесна възможност да се откроите сред тълпата чрез своите качества и да освободите съзнанието си от всичко онова, което ви пречи във връзките – с половинката или семейството.

Какво още да очаквате от пълнолунието?

Пълнолунието във Водолей се свързва с Венера, която е срещу Юпитер, за да създаде така наречения правоъгълен аспект. Основният ефект от тази конфигурация са дрязгите във връзките.

Пълнолуние – значение

Слънцето срещу Луната поставя вашия дом, семейство и интимни отношения в по-рязък фокус за следващите две седмици, в които тече лунната фаза. Вътрешно напрежение и натиск ще има при някои представители на зодиака, които противопоставят работата и дома или това, от което се нуждаят спрямо онова, което искат в действителност. Това носи със себе си конфликти и кризи в отношенията, които „изпиват“ положителната енергия.

При пълнолунието емоциите и инстинктите достигат своя връх. Затова някои могат да използват повишената си сила и интуиция, за да преодолеят предизвикателствата пред своята връзка. А чрез енергията на Луната, да осмислят кое е онова, носещо им дисхармония и да го отстранят навреме.

Аспекти на пълнолунието

Напрежението във връзката се повишава около 24 юли, поради дисбаланс, включващ емоционалната подкрепа и любов. Може да ви се стори, че любимият човек или ваш близък, нарочно се държи негативно, само и само, за да ви дразни. Или да почувствате вътрешен дисбаланс. Какъвто и да е проблемът, той може да се повтори, ако не се опитате да освободите напрежението по някакъв начин, пишат астролозите от Аstrologyking. И съветват да се върнете към отношенията ви с родителите, особено майката, с която може да имате неразрешени спорове, които ще ви пречат и в бъдеще.

Заставането на Венера срещу Юпитер позволява повече любов и релакс, но само за конкретни зодии. Но заради пълнолунието, при някои знаци има тенденция към мързелуване и съответно изоставане със задачите. Дръжте изкъсо финансите си и за предпочитане, не бързайте с подписването на договори и сключването на нови сделки в дните около 24 юли.

Друг аспект на пълнолунието, че насърчава към умствена и творческа дейност, както и самоусъвършенстване. Тогава е и подходящо правенето на сбирки.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *