РЗС: Всеки, който желае ПРОМЯНА за Сандански, утре трябва да дойде в Летния театър

Гайдарят Петър Янев с прословутите каба гайди ще предизвести новото начало за Сандански

Яне Янев и кандидатите за съветници от РЗС и коалиция канят всички, които желаят ПРОМЯНА за Сандански, на 23-ти (сряда) в 17:30 ч. в Летния театър, за да покажем, че градът ще скъса оковите на страха, корупцията и мизерията и ще се превърне в модерен и богат град на достойни хора.
Подаваме ръка на всеки за промяна и ново начало. Сандански заслужава по-добро бъдеще и нов път на развитие в икономиката, туризма, инфраструктурата, образованието, културата, социалната политика, инвестициите, земеделието и спорта. Необходими са нови правила за равен старт и стимули за местния бизнес.

Виновните за упадъка в Сандански и съставните села са 10-15 човека, а потърпевшите са хилядите жители на общината. И те ще понесат своята вина, защото Яне Янев иска да тръгне на чисто и да премахне модела Тотев-Котев, който 16 години властва с подкрепата на ВМРО и Атанас Стоянов.

Най-важното обаче е градът да се сплоти, да премахнем раздорите, злобата и всеки да е сигурен, че със силата на разума, интелекта и градивното начало ще даде своя принос за превръщането на Сандански в:
Град със солидни инвестиции и висок стандарт на живот;
Град с развито гражданско общество;
Град на модерните училища и болница със съвременно оборудване и доказани специалисти;
Град на свободата и достойния живот на обикновения човек;
Град, който осигурява бъдеще на младите и сигурност на семействата за работа и развитие;
Елате заедно да чуем и одобрим новия план на Яне Янев за възстановяване, бърз икономически растеж и цялостно градоустройствено обновяване и развитие за Сандански и съставните села.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *