Румен Томов: Срещите с избиратели ми дават увереност за успешен резултат на изборите и атестат за добре свършена работа

През последната седмица инж. Румен Томов проведе много срещи с избиратели в община Благоевград, като посети и ключови за икономиката на града предприятия и цехове. Предизборната обиколка и разговорите с граждани са естествено продължение на поведението и действията на Томов от времето, в което беше на длъжността кмет.

„Тези срещи и диалогът, който се води по време на тях, са изключително важни, но и много ценни за мен, защото ми дават една много естествена обратна връзка. Мисля, че оценката на хората е честна и не е продиктувана от присъствието ми там, аз не срещам тези хора сега, защото съм в кампания, а ние се виждахме и по време на управлението ми“, коментира инж. Томов.

Той посети фабриката за силиконови уплътнения на италианеца Стефано Маркиото, който приема много топло кандидата за кмет и екипа му, защото вече имат установени приятелски взаимоотношения и е получавал подкрепа от тях и преди Благоевград да тръгне към избори.

„Стефано е от Италия, но е решил да инвестира в Благоевград и да даде работа на десетки наши съграждани, за което съм му изключително признателен. Работниците са доволни, защото имат добра работна среда и получават достойно заплащане за труда си“, констатира със задоволство Томов след разговор с работниците на Маркиото.

„Категоричен съм, че хора като него заслужават пълна подкрепа от местната власт, за да останат и развиват бизнеса си в Благоевград. Поех ангажимент, че ако получа доверието на благоевградчани, ще съдействам на Стефано за всичко, от което има нужда, за да разраства и разширява производството“, обещава кандидат-кметът.

Освен чуждестранните инвеститори, които работят на територията на общината, сериозно внимание се обръща и на местния бизнес, който също има ключова роля за възстановяване на икономическата стабилност на града. Томов посети и няколко местни фабрики и цехове, сред които цеха за изработване на елементи от обувната промишленост, печатницата на Христо Смилков, шивашки цехове и други производствени предприятия.

„Хората навсякъде споделят, че за тях е изключително важно, че в тези времена на несигурност имат работа, затова и помощта, и съдействието, което община Благоевград оказва на работодателите, се цени високо от тях“, споделя Томов и заявява, че и в бъдеще ще полага усилия в тази посока и ще продължи да подкрепя всички, които осигуряват работни места и сигурност за хората в Благоевград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *