необходими продукти:
1/2 ч.ч. нискомаслена майонеза 1 с.л. лимонов сок 1/2 ч.л. сол 1/2 франзела на филийки 4 филета от сьомга 1 с.л. зехтин смляна целина черен пипер 1 ч.ч. пресен лук на ситно
начин на приготвяне:
1 Смесете солта със смляната целина. Разбийте майонезата, лимоновия сок и солта и оставете настрани. Препечете леко франзелките. 2 Загрейте тефлонов тиган на средно висока температура. Намажете двете страни на рибата със зехтин. Печете 3-4 мин. Поръсете със сол и черен пипер. Прибавете зеления лук. Похлупете и намалете температурата. Печете 6-8 мин. 3 Разделете лука от рибата и го смесете с майонезената смес. Накъсайте рибата и я сложете върху хлебчетата. Залейте с майонезата и сервирайте със зелена салата.
loading...