Сводникът, предлагал 15-годишната си жена за проститутка в Гърция, си намери майстора

26-годишният Георги Илиев, представящ се във Фейсбук под името Денис Моралес, призна, че е принуждавал 15-годишната си жена да проституира в Гърция. За престъплението, в което бе обвинен, ромският сводник бе осъден на 2 години условно и глоба от 10 000 лв. Условната присъда с изпитателен срок от 3 години и половина бе постановена след споразумение с прокуратурата, което вчера бе одобрено от дежурния наказателен съдия Мирослава Йорданова.
Както „Струма“ вече писа, Георги Илиев бе арестуван в началото на август в Благоевград след продължително издирване от страна на разследващите. Жалбата срещу него подала бабата на съпругата му Елизабет след бягството й от Гърция. Веднага след като се спасила от сводника, младата жена получила специална закрила в Драгоман.
Впоследствие той си намерил друга жена на име Катя, която при определяне на мярката му за неотклонение в съда го описа като грижовен съпруг, от когото чакала дете. Освен за нея полагал грижил и за болния си чичо в плевенското село Одърне. Катя знаела за предишната му жена от Перник, която го напуснала под давление на баба й, тъй като не им стигали парите, които Георги им давал. Елизабет обаче твърди, че в семейното им легло идва и друго момиче на име Галя, която мъжът й карал да проституира.
В съдебна зала Георги Илиев отрече, че е извеждал 15-годишната си жена в Гърция да проституира, както и че я биел с колан. След 20-дневен престой зад решетките обаче призна вината си и се отърва с условно наказание.
В профила му във Фейсбук имаше качени снимки на жени, за които разследващите допускаха, че е каталог за момичета, които използвал за платени сексуслуги. Проверка вчера в социалната мрежа показа, че той вече е сменил името си Денис Моралес и на профила му пише „Денис Катя“, като там има предимно снимки с новата му жена.
ТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *