Нарежете чушките и ги сложете в тиган, да започнат да се пържат. Нека котлонът не е на най-високата степен. Докато чушките започват да се пържат, нека се заемам с доматите. Ако искате може да ги пасирате или просто само да ги нарежете. Освен това, по ваша преценка, може да обелите доматите или не! Хубаво е да подберете по-узрели домати, за да се образува повече сосче и да е по-вкусно ястието.
Щом доматите са нарязани или пасирани, слагайте ги в тигана при чушките. Разбъркайте и на средна температура оставете да се пържат. Капнете им и олио на око 🙂 Оставете на котлона, докато зеленчуците се сготвят. Разбърквайте от време на време!
Щом като зеленчуците се сготвят, овкусете със сол на вкус. Не слагайте никаква друга подправка, за да има ястието аромат на зеленчуци 🙂
Добавете сиренето, което предварително сте натрошили и разбъркайте. След минута-две, отгоре чукнете 4-5 яйца и оставете на котлона още няколко минути, докато яйцата се сготвят до степен, която желаете!
Накрая, поръсете отгоре с пресен магданоз и сервирайте.gotvacha.com