Семейни драми тормозят Аделина Радева

Семейни драми разкъсват Аделина Радева.

Съпругът й Борис и синът й Андрей недоволствали от непрестанното й отсъствие от вкъщи и никак не одобрявали решението й да бъде лице на сутрешния блок на Нова ТВ.

Аделина от сутрин до вечер била закотвена в медията и все нямала време да обърне внимание на 11-годишното си дете.  Момчето страдало от липсата на майка си, понякога й се сърдело, а неотдавна я докарало до сълзи. 

„Неотдавна чух алармата му да звъни в 4 без десет – долу горе когато ставам аз. Попитах го дали се е объркал, а той отговори, че просто е искал да ме попита нещо. Ние не се виждаме рядко, но обикновено и вкъщи съм много ангажирана, защото подготовката на едно предаване е целодневна. И детето е преценило, че 4 без 10 е подходящото време, в което не пиша, не гледам новини, не чета сайтове и можем да проведем кратък разговор.“, споделя Радева.

Случката така я натъжила, че била на косъм да напусне работа. Знаела обче, че претендентките за стола й са много и втори шанс за толкова висока заплата няма да има. Всъщност Аделина не успяла да се наслади на майчинството още от раждането на сина си.

Първо малкият Андрей бил поставен в кувьоз, а Аделина се грижела като майка и за доведения си син, който е от първия брак на съпруга й, пише Ретро. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *