Синът на президента на ФК „Марек“ Б. Паризов – Иван, пред 200 сватбари заведе под венчило народната певица Ваня Кудева

Народната певица Ваня Кудева, която е от с. Сапарево, но от години живее в Италия, каза „да“ на бизнесмена Иван Паризов, който е син на президента на ФК „Марек“ Борис Паризов. Сред сватбарите бе и известният певец от „Х фактор” Росен Янчев, той разказа за „Струма“:

„Имах удоволствието да присъствам на една уникална сватба – на моите много близки приятели Ваня и Иван Паризови. Подписването на гражданския брак в Царска Бистрица, беше величествено. Кумуваха им Даниел Караджов и Ели Грънчарова. Родителите на младоженеца – Марияна и Борис Паризови, и на булката – Спаска и Красимир Кудеви, бяха силно развълнувани. Над 200 гости присъстваха на приказната сватба, която се проведе в един от хотелите в курорта Боровец. Булката беше в ефирна дизайнерска рокля, не й отстъпваше по елегантност и младоженецът в костюм на световноизвестен дизайнер.

Цялата атмосфера на сватбата беше в горска тематика. Никога няма да забравя трепета в момента, в който засвири гайдата и Ваня знаеше, че е дошъл любимият й за нея. ТФ „Накит“ и народният певец Борис Коцаков се погрижиха за настроението на гостите, в програмата се включи и бендът „Асис груп“. Специално за сватбата беше дошъл актьорът Краси Радков, който е любимец на младоженеца. Зад микрофона бяха и изявени певци от община Дупница, а лично аз поздравих младото семейство със сантименталната песен „Имам само теб“ на Любо Киров… Булката Ваня пък поздрави баща си с любимата му родопска песен „Излел е Дельо хайдутин“ под съпровода на гайда.

Младоженците бяха предупредили гостите вместо да купуват цветя, да дарят средствата в специално сложена кутия за малката Рая.

Младото семейство ще прекара медения си месец на Малдивите. Това е подарък от родителите на младоженеца”, разкри подробности за сватбата Росен Янчев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *