Сложете пирамида вкъщи против болести и лоша енергия

Известно е, че пирамидите концентрират енергия и влияят добре на хората, растенията и дори на хранителните продукти. Интересен факт е, че поставени в пирамидални опаковки, храните остават по-дълго свежи, а когато хората спят под пирамида, те са по-отпочинали и бодри на сутринта.

Пирамидната форма все повече навлиза в живота и бита на хората, пише Ретро. бг. В някои страни се използват пирамидни опаковки за хранителни продукти. Опитът на производителите показва, че в пирамидата тези продукти не само запазват качествата и вида си, но и се съхраняват по-дълго време и придобиват по-добър вкус. На много места във формата на пирамида се строят сгради за складове, за спорт, рехабилитация, църкви, жилища и дори… банки.
Домашните приложения на пирамидите са многообразни.

Всеки от нас може да си направи пирамида в домашни условия. Много важен е материалът на изработка. Той трябва да е изолиращ – стъклопласт или стъклобетон, като употребата на пирони е абсолютно забранена. Всеки вид метал, добавен в градежа на вашата пирамида, води до намаляване на ефикасността ѝ. Важно е мястото за поставяне на пирамидата, ориентацията по посоките на света и върхът, който трябва да е ориентиран към Полярната звезда. Лечебните действия на пирамидите се наблюдават в много варианти. Ако човек държи в себе си кристално вещество във вид на пирамида или пие и яде от съд в същата форма, това води до спасение от много болести. Някои твърдят, че по този начин се лекуват рак, туберкулоза и хепатит. Ако стои в помещение, тя чисти лошата енергия и я преработва в добра.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *