Стойнето от Дупница и царете останаха без треньор

Новакът в родния елит „Царско село“ остана без треньор в разгара на епидемията. Шефът на столичния тим Стойне Манолов би дузпата на наставника Никола Спасов, което съвпадна с орязването на заплатите на футболистите. Специалистът с двата прякора Адмирала и Мастиката и клубният бос се разбраха да прекратят договорните си обязаности по взаимно съгласие, без финансови претенции и без да изпадат в конкретика за причините, довели до разлъката. Стойнето от Дупница заложи на клишето „благодарности за работата на треньора в периода начело на състава“ и декларира, че скоро ще обяви името на новия предводител на царете.
От ръководството на клуба похвалиха играчите за съгласието да намалят трудовите си възнаграждения, но отново проявиха дипломатичнст по отношение на конкретните проценти. „Договорихме се с момчетата да си намалят заплатите предвид създалата се обстановка, свързана с пандемията с Ковид-19 и невъзможността да се води нормален тренировъчен процес и да се играят официални мачове. Благодарим за това, че влязоха в положениев този труден ммент. Сигурни сме, че в скоро време ситуацията ще се нормализира и отново ще може да се радваме на футболната игра“, коментираха от лагера на „Царско село“.
Позицията на управата е сезонът да бъде прекратен и да се зачете настоящото класиране, а догодина в Първа лига да има 16 отбора, които да изиграят 30 кръга, като отпадне разделението на шестица и на осмица.
ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *