Стражът на „Чико – Бунара“ от санданското с. Ново Делчево Димитър Пангев се сгоди навръх Спасовден

Вратарят от санданското село Ново Делчево Димитър Пангев се сгоди навръх Спасовден. Бившият страж на „Вихрен“, „Септември“ /Симитли/, „Пирин“ /Бл/, ЦСКА 1948 и „Хебър“ /Пазарджик/ чу заветното „да“ от любимата си Мира Георгиева в присъствието на родителите на избраничката си в родния й Пазарджик. Красивата Мира веднага постна снимка с годежния пръстен на ръката си, придружена с прочувственото „Да, да, да… Да се влюбя в теб беше второто най-хубаво нещо в моя живот. Първото е, че те срещнах, обичам те, живот мой!!!“.


Ръката с годежния пръстен на бъдещата г-жа Пангева

Бъдещата г-жа Пангева е на 22 г., тази година завършва специалност „Администрация и управление“ в УННС, с намерението да продължи с магистратура „Начална педагогика“. Запознанството между младите е станало факт по времето, когато Димитър бранеше рамката на „Хебър“, а от близо 2 години отношенията им са твърде сериозни.

„Още като видях Мира за първи път в Пазарджик, й казах, че ще стане моя жена, а тя само се смееше тогава…“, поясни 26- годишният Пангев, който видимо е бил настоятелен докрай, щом се е стигнало до пръстен. След като през зимата напусна „Вихрен“, Митко се премести в Пазарджик, за да бъде по-близо до любимата Мира, и заигра в четвъртодивизионния „Чико -Бунара“ – с. Бяга. Бяжани завършиха на 1-во място в пазарджишката  „А“ регионална група с 10-точков аванс пред „Балкан“ /Варвара/, но по решение на спонсора си те пропуснаха баражите за ЮЗ Трета лига.

„Сега искам да се насладя на емоциите около годежа, после ще мисля къде да продължа да играя. Имам 1-2 оферти, но ще изчакам малко“, сподели щастливият Д. Пангев от Пазарджик, който вече трети ден приема поздрави и пожелания за щастлив и хармоничен съвместен живот с красивата пазарджиклийка.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *