Тези 3 зодии се страхуват да имат връзка със силна жена

Силните и оправни жени определено се забелязват отдалеч. Те са смели и много добре знаят какво искат и най-вече от кого го искат. Mогат да се справят сами с всички предизвикателства и проблеми. За тях да се опрат на мъжкото рамо не е необходимост или предимство. Те не очакват да получат допълнителна опора от мъжете до себе си, а човек с когото да се чувстват добре и разбира се – още по-силни.

Телец
Мъжете Телци са твърде грижовни към дамата до себе си и категорично обичат да доминират в интимните си отношения. Те избират жени, които да ги подкрепят, обичат и уважават. Взискателни са към партньорките си и не биха могли да понесат жената до тях да изпъква или да бъде по-добра от тях.

Риби
Мъжете от тази зодия предпочитат кротки и послушни партньорки, които да не им създават напрежение и конфликти. За тях спокойствието във връзката е на първи план. Опърничавите жени ги привличат, но мъжете Риби се страхуват да се впуснат в сериозна връзка с тях, защото усещат, че ще бъдат наранени. Стремят към скучни партньорства, които няма да ги разочароват.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *