Тези 3 неща ни правят привлекателни за околните

Когато чуем думата „привлекателен“, първото нещо, което вероятно ни идва на ум, е физическия ѝ облик. Докато начинът, по който изглежда човек, е важен за някои, тази характеристика далеч не е най-важната за много други.Истината е, че има много други черти в личността, които ни правят привлекателни за околните. Ето кратък списък с чертите в характера, които ни правят привлекателни, без да имат общо с външността.

1. Добър слушател сме

Едно от нещата, за които обичаме да говорим най-много, е за самите нас. Кой не обича да прекарва време с добър слушател? Добрите слушатели са като скъпоценни камъни, те ни карат да се чувстваме важни и обгрижвани.

Ако сме добър слушател, най-вероятни околните ще ни намерят за изключително привлекателни.

2. Чувство за хумор, което разсмива

Има различни начини, по които можем да бъдем забавни. И все пак някои хора просто са по-забавни от други. Някои имат чувство за хумор, което е толкова странно, бързо или умно, че не можем да не се усмихнем на някое от нещата, които казват.Ако имаме такова чувство за хумор, което кара хората наистина да се смеят, значи притежаваме една от най-привлекателните черти.

3. Топла физическа привързаност

Не става дума за докосване, което задължително има сексуален характер, а за начина, по който докосваме някого, когато се разхождаме, вечеряме или просто седим на дивана и гледаме филм.Желанието да накараме някого да се чувства добре и да се свържем физически с него в не-сексуален план, е удоволствие за мнозина. tialoto.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *