Терени кирпич тормозят орлетата за визитата във В. Търново, голаджията Д. Младенов се контузи

Терени кирпич тормозят орлетата за визитата във Велико Търново. Опитите на хората от щаба на благоевградчани да издирят подходящо игрище за последната тренировка преди утрешния мач с „Етър“ засега удрят на камък. Домакините срещат същите проблеми и се лашкат всеки ден по 25 км до Дряново, където тревното покритие е в по-поносим вид.

Най-голямата грижа на треньорския екип обаче е здравословното състояние на топреализатора на тима през миналия сезон Даниел Младенов. Кюстендилецът се оплаква от контузия след спаринга във вторник с „Германея“ и лекарите в последния момент ще се произнесат по готовността му да играе на стадион „Ивайло“.

„Етър“ взима постоянно нови футболисти, но гледахме техни мачове и имаме представа какво да очакваме. Те са новаци в групата, с малко точки са, а и това е първият им мач пред собствена публика, което ще ги мотивира още повече. Ние обаче си гледаме нашия отбор и отиваме с нагласата да покажем добър футбол и да не си тръгнем с празни ръце. Радостно е, че момчетата показаха сериозно и отговорно отношение в контролата с тима от Сапарева баня и всички без изключение се вложиха максимално”, коментира старшията Милен Радуканов.

Видинчанинът бе изключително пестелив по евентуалното привличане на ирландеца Конър Хендерсън, който остави повече от добри впечатления  в дебютната си изява срещу „Германея“. На въпрос за това дали юношата на „Арсенал“ му е харесал, пиринският наставник отсече: „Към днешна дата нямаме нов футболист“, с което даде индикации, че преговорите вероятно са зациклили.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *