Ученици от ІV ОУ зарадваха „Лъвчетата“ на ДГ „Синчец” с приказен бал „Вълшебства от думи“

С приказен бал под наслов „Вълшебства от думи“  учениците от 3 „б“ клас на  IV ОУ „Димчо Дебелянов“ – Благоевград зарадваха децата от група „Лъвчета“ в ДГ „Синчец“. Емоционалната и наситена с магия среща бе организирана от класния ръководител на учениците г-жа Палаханска и г-жа Антова и учителите на децата г-жа Котева и г-жа Цветкова по повод Националната седмица на четенето.

С много вдъхновение, старание и ентусиазъм третокласниците влязоха в ролите на любими приказни герои. На сцената оживяха Спящата красавица, Пепеляшка, Принцът, Пинокио, Червената шапчица… а всички персонажи се веселиха благодарение на умния Котарак в чизми и Мишлето.

Докосването до приказния свят беше вълнуващо преживяване за малките лъвчета, които гледаха в захлас познатите приказни герои, в които се въплътиха бившите възпитаници на детската градина. Приказният сюжет, написан от г-жа Палаханска и претворен от децата, предизвика голям интерес и се превърна в незабравимо преживяване на малчуганите от детската градина в квартал „Грамада“.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *