Фунгозал – цена, мнения, състав – как се използва Fungozal

Гъбичната инфекция е глобален проблем, който засяга много хора.

Те никога не изчезват от само себе си. Прониквайки по кожата, а след това и по нокътната плоча, бавно разрушават твърдата обвивка на нокътя, а след това и окологъбичната тъкан. В напреднал стадий гъбичките причиняват алергични реакции, интоксикация на тялото и дори увреждане на вътрешните органи. Лечението на микоза и онихомикозата изисква навременни мерки.

ФУНГОЗАЛ е натурален крем, с антимикотично действие. Той е специално разработен от първокласни етерични масла. Основно предимство на био-крема е способността му да се бори с гъбичната инфекция по краката. Прави кожата отново мека и здрава.

ВЗЕМИ ОЩЕ ДНЕС ФУНГОЗАЛ КРЕМ, РЕШЕНИЕТО НА ГЪБИЧКИТЕ!

Съставът на крема FUNGOZAL e формулиран с първокласен състав:

Тук са включени следните:

евкалипт, чаено дърво, розмарин, риган и мента – в комбинация те облекчават силния сърбеж и регенерират заразените тъкани. Контролират функцията на жлезите с вътрешна секреция и парират активността на бактериите, виновни за лошия мирис на краката. Благодарение на комбинацията етерични масла, може да кажете край на неприятната миризма и да предотвратите появата на нова инфекция. 

Растителните съставки в състава на Фунгозал са:

Масло от черен кимион, етанол и зехтин, чиято с цел е да дезинфекцират и унищожават гъбичната инфекция. Те ускоряват процеса на заздравяване; Премахват зачервяванията; Действат срещу бактериите; Притежават превантивни свойства.

Глицерин Пантенол и Салицилова киселина – борят се с развитието на дрожди гъбички и намаляват сърбежа. С превантивно действие са над появата на нови колонии бактерии. Прочиства стъпалата и краката от съществуващите такива.

Потребителски мнения и отзиви за ФУНГОЗАЛ крема:

Той действа ефективно като Почиства Микотичната Кожа;

Био кремът благоприятства Борбата Срещу Гъбичките;

Той е създаден с Натурален Комплекс от Био-Съставки;

Положително оказва Влияние над Сърбежа и Раздразненията;

Оставя кожата Свежа за Дълго;

Има го в Удобна за нанасяне Опаковка;

Без Странични Противопоказания и Ефекти.

Grigor Dimitrov

Поръчах FUNGOZAL срещу гъбички на краката. Пробвах и още след седмица усетих ефекта Спря паренето между пръстите на краката ми. Много съм доволен, но знам, че не съм се излекувал напълно. Ще ползвам докато изчерпам флакона. Ако трябва пак мисля да поръчам.

Кристен Радуканова

За Fungozal разбрах от моя приятелка. Поръчах и за баща ми, които от години има лоша миризма на краката. Според мен работи, но татко ми не е много редовен в нанасянията. Ще поръчаме пак, когато свърши кремът.

Как се използва?

Кремът на билкова основа се нанася по 2-3 пъти за ден. Поставя се лесно и се втрива с масажни движения. Не се прилага сила или силен натиск.

РЕШЕТЕ „ПРОБЛЕМА“ И ВИЕ. КАЖЕТЕ СБОГОМ НА ДРОЖДИТЕ И ГЪБИЧКИТЕ ПО КРАКАТА СИ. ВЪРНЕТЕ СИ КОМФОРТА И САМОЧУВСТВИЕТО СИ С ФУНГОЗАЛ!

Здравословният живот трябва да е неизменна част от Вашето ежедневие.

Вземете Сега FUNGOZAL на Промо Цена от Тук!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

9 Коментара

  1. Христо

    Това е единственото място , където може да се напише коментар . ПЪЛЕН БОКЛУК ! Включително лъжат за добри отзиви в bg-mamma .

    Отговори
  2. Добрин

    Няма почти никакъв ефект, три спрея изхабих за два месеца и ефекта беше минимален. С този продукт си загубих парите и времето. Върнете парите на хората.

    Отговори
  3. Елка

    За лоша миризма по краката, може би помага, нямам този проблем, но за гъбички по ноктите – категорично не.
    За съжаление, докато се мажех с Fungozal, дори се влоши ситуацията, макар, че спазвах всички изисквания.Загубих ценно време

    Отговори
    1. Елена

      Елка, това което казвате не е вярно! Купих 5 опаковки, изпратих и на майка ми в чужбина – и двете сме доволни, гъбичките ги нямаше след месец! Купувайте си каквото искате, но тоя продукт ми помогна всичко си беше описано и е със хубав състав!

      Отговори
    2. Амина

      Същия мехлем рекламират във фейсбук от името на д-р Василка Димитрова от Варна, обаче снимката й на руска проф. Елена Малышева. И в отговори също нейната снимка, но от име Василка Димитрова как да го разбирам.

      Отговори
  4. Ралица

    Защо не показвате каква е цената на това нещо щот никой няма да го поръча нали

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *