Хаджидимовката Е. Попадинова записа голова асистенция в Италия

Хаджидимовката Евдокия Попадинова записа силен мач за своя „Наполи“ срещу „Сасуоло“ и асистира за гола, с който отборът й стигна до равенството 1:1 в мач от турнира за купата на Италия в женското направление. По-рано през кампанията, преди трансфера на четирикратната носителка на наградата „Футболистка на годината в България“, неаполитанките бяха разгромени за първенство от същия съперник с класиката 0:3. Нейното прецизно извеждащо подаване в 4-та мин. беше опозотворено от Голдони, а хикса фиксира в 20-та мин. Санторо.

„Не е резултатът, който искахме, но ще продължим да работим усилено за следващите мачове. Давай, Наполи“, написа в профила си в социалните мрежи Попадинова. Бившата нападателка на благоевградския „Спортика“, която направи кариера в Англия и колежанското първенство в САЩ, пристигна в бившия клуб на легендата Диего Армандо Марадона преди около месец и веднага получи водеща роля от треньорския щаб, но все още не е открила стрелковата си сметка. Дебютира на 7 ноември при загубата с 1:2 от кандидата за титлата „Милан“.

Нямаше шанс и седмица по-късно, когато южнячките завършиха 0:0 във визитата срещу един от директните опоненти в дъното на класирането „Академия Сан Марино“ и останаха на последната позиция в таблицата. Точката бе едва втора в актива на Евето и компания от 8 кръга, а спасителният бряг е на 3 т.

Нашето момиче стартира настоящия сезон в датския „Олборг“, където само след 5 седмици я завари офертата от „Наполи“, на която не се отказва.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *