ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ

ОВЕН

Денят предоставя възможности за реализация на личните ви планове. Не са изключени случайни контакти с жени, които ще помогнат за положителните ви действия. Домът е мястото, където днес ще се чувствате най-добре. Административни трудности. Не се конфронтирайте.

ТЕЛЕЦ

Ще си създадете неудобство, ако не зачитате условията, при които ще ви се наложи да действате. Самостоятелно бихте могли да постигнете напредък във връзка с решаване на интересуващите ви въпроси. Не разчитайте много на съвместни действия с приятелите си.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник при вас се забелязва значителна промяна на ситуацията на работното място, в дома или сред познати и приятели. Усещането на мнозина е странно и неприятно. Не си мислете обаче нищо лошо, това е само вътрешното ви усещане. Разчитайте на приятелите си.

РАК

Седмицата започва успешно за Раците и предоставя възможност за конкретна реализация в деловата сфера. Известно раздразнение ще предизвикат несъстояли се контакти. Отложете работата по осъществяване на план, в който сте се съмнявали. Няма да имате реализация.

ЛЪВ

Денят носи известни материални неприятности за Лъвовете, но едновременно с това създава и шанс за разрешаването им. През делничния ден деловите проблеми ще останат на заден план и ще предпочетете лични и любовни ангажименти. При делови дискусии не изразявайте идеите си.

ДЕВА

Вашите проекти за действия в понеделник са в известна степен недостатъчни, липсва прецизност. Това може да предизвика провал за реализацията им. Понеделник е лошо време за финансови ангажименти. В дома са възможни конфронтации – туширайте ги. Бъдете толерантни.

ВЕЗНИ

Днес вие се чувствате самотни, а някои съвсем съзнателно се самоизолират. На служебното си място няма да е трудно да постигнете желана реализация. Ограничена делова дейност във връзка с довършване на започната дейност. Имате възможност да наложите вижданията си.

СКОРПИОН

Действията ви са мудни, бъдете по-амбицирани и действени. Звездите не позволяват мащабно разгръщане в сферата на финансите, мнозина ще проявят завидна хитрост за придобиването им. Действайте открито по професионални делови проблеми. В контактите бъдете умерени.

СТРЕЛЕЦ

Вашата активност ще ви позволи да се справите добре с предстоящите за понеделник задачи. Сега държите в ръцете си личните си успехи и възможности на някои други хора и вероятно на тази база ще имате и контакти. Изразителни любовни контакти ще имат някои. Сега е моментът да се възползвате.

КОЗИРОГ

Предприемчивото начало винаги е било характерно за родените под Козирог. В понеделник мнозина от вас ще действат в това направление. Бъдете по-умерени и не разчитайте изцяло на дейност, която не зависи от вас. Ще имате добри финансови постижения и реализиране на проекти.

ВОДОЛЕЙ

Понеделник е положителен и създава условия за активната ви дейност. Тя може да се изрази в сферата на деловите и на личните ангажименти. Днес Водолеите ще създадат база за мащабна реализация и да действат без ограничения. Днес не бива да налагате личното си мнение.

РИБИ

Сами създавате трудности в деловата си изразност, като ограничавате вижданията си по редица въпроси. Ако действате според личните си намерения, ще осъществите желания напредък в понеделник. Денят е неудобен за съвместни действия, защото се влияете от чуждото мнение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *