ХОРОСКОП ЗА 13 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Имате късмет за постигане на успехи в действията и ангажиментите си днес. От това положително развитие се изключват преговорите по делови въпроси. По-добре е, ако днес провеждате такива, да ги отложите, за да остане все пак известна надежда, че ще постигнете желани резултати.

ТЕЛЕЦ

В петък Телците са изцяло ангажирани с реализирането на свое намерение, което при едни от вас има обществена или професионална насоченост, докато при други носи съвсем лична характеристика. Повечето от вас са нетърпеливи и склонни към допускане на грешки. Внимавайте!

БЛИЗНАЦИ

Смутени и обезпокоени са днес Близнаците и повечето от вас ще се затварят в собствените си мисли и подозрения. От друга страна, сте самостоятелни и с голяма сила на самообладание, но мнозина са притеснени от очаквани неприятности, които може да ви създаде жена.

РАК

Концентрирайте се върху най-съществените проблеми, които предстои да разрешите, и действате незабавно. Реформата е наложителна и повечето от вас вече ясно я съзнават. Вашите лични и професионални намерения ще намерят перспективна реализация, ако разчитате на здравия разум.

ЛЪВ

Истински успех можете да завоювате днес в професионалните си дела, но трябва да не позволявате да ви владеят страсти и прибързани решения. Денят е начало на плодотворен период, през който вашите неприятели ще ви оставят на мира. Грешки можете да допуснете при финансови операции.

ДЕВА

Към всичко, което предстои днес да реализирате в дневната си програма, трябва да пристъпите много отговорно. Денят е много добър за засилване на обществените контакти. Възможно е при такива да не постигнете онова, което ви интересува. Деловият израз в петък е добър.

ВЕЗНИ

Петък е успешен ден за деловата дейност. В професионални дела този успех няма да се изрази при всички от Везни, но условията са много благоприятни за съдружна работа. Днес можете да осъществите нови контакти и да постигнете споразумение за взаимна дейност.

СКОРПИОН

Не бива да проявявате нерешителност по отношение на преките си задължения или при контакти, които са решителни за вашaтa бъдеща дейност. Шансът ви днес е добър, но не е изключено условията за успех да са променливи. Това до голяма степен зависи от начина ви на подхождане.

СТРЕЛЕЦ

Силна професионална изява имат Стрелците днес и мнозина ще се справят с много работа. Устойчиви сте на промени и няма да ви липсва шанс за реализация, но той е ограничен в рамките на професионалните действия. Не трябва да търсите начини да задоволите финансови стремежи, очаквайте скоро време да ви бъде платено за свършена от вас работа, но поради забавянето на разплащането сте се били отказали да си търсите заработеното.

КОЗИРОГ

Обвързани сте с много работа днес, но е съмнително, че ще успеете във всичко. При някои тази възможност ще бъде възпрепятствана поради физическо неразположение, което е възможно да премине в болест. Петък предоставя отлични възможности за контакти. Ползотворен ден и за активните от вас, които ще се впуснат в довършването на задачите за деня.

ВОДОЛЕЙ

Петък е един от добрите дни за вас, характерен с обществени контакти, възможности за финансов късмет и вероятност при някои за постигане на споразумение относно осъществяване на идея. Недоволството ви ще се изрази във връзка със служебните ангажименти, които ще ви дойдат в повече, но не прекалявайте с мрънкането, ще си навлечете неприятности.

РИБИ

За Рибите петък е изпълнен с много късмет. Едновременно с това денят сочи края на труден период за вас. Сега трябва да изхвърлите от съзнанието си всяка мисъл за препятствия и да се активизирате както в професионалната си дейност, така и за контакти. Те имат значение за обществена изява и попълване на банковата ви сметка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *