ХОРОСКОП ЗА 14 АВГУСТ

ОВЕН

За Овните сряда е успешна, като ще се опитат да наложат личното си отношение за дадени хора. В случая някои от вас ще постигнат само конфронтация и приятелска раздяла. Мнозина от вас имат основание да се държат конфликтно, тъй като са били излъгани за пари. Професионалният ден носи големи успехи, особено за творчески изяви.

ТЕЛЕЦ

Телци, вашата работоспособност днес не отстъпва на доброто ви настроение. Но това не ви дава право да смятате, че идеите ви са изключителни и няма нищо по-лесно от реализацията им. Денят носи положителни вибрации на финансова реализация. Евентуална помощ ще получите от близък приятел по служебна линия.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е един от дните за балансиране на вашите парични ресурси. Освен това съществуват немалко възможности за нови печалби, които при едни от вас ще постъпят още днес. Не бива да бъдете наивни или безгранично доверчиви към хора, в чиято искреност се съмнявате или интуитивно долавяте, че са измамници.

РАК

Доста от вас трябва да променят начина на действията си и това ще бъде гаранция за бъдещите ви успехи. Професионалната сряда носи успех и придобивки за някои от вас. Днес мнозина могат да направят успешно договаряне и сряда е изключително силен ден за контакти.

ЛЪВ

Много положителен ден е сряда и делата ви ще имат необходимата завършеност, най-голям успех се очертават при вашите контакти. Възможни са материални придобивки, но внимавайте относно постигане на желани позиции от допускане на грешки и прибързани действия. Избягвайте спорове и конфликтни ситуации.

ДЕВА

Днес безпрепятствено се развиват контактите ви и ще попаднете на хора, пред които спокойно можете да изложите новите си идеи. Те ще ги заинтересуват и лично ще се ангажират за успешното им реализиране. Без опасение бихте могли да насочите усилията си и към дела, в осъществяването на които се съмнявате.

ВЕЗНИ

Повишено е настроението на Везните и те с радост ще се притекат на помощ на всеки, който ги потърси. За много сфери от живота сряда е успешна, но някои напрежения в службата могат да ви накарат да действате противно на стремежа си за хармония. Вземете нещата в свои ръце, не разчитайте прекалено на колегите си.

СКОРПИОН

В сряда едва ли ще срещнете някакви трудности за реализиране на въпросите, които ви интересуват. Най-добре стоят финансовите дела при вас. Дори можете да разширите сферата на реализирането им. Денят предоставя големи възможности за хората на изкуството. Пътуващите по делови въпроси ще имат успех в работата си.

СТРЕЛЕЦ

Днес за Стрелците се откриват изгодни възможности за разрешаване на задачи от домашно или семейно естество. Възможно е да ви зарадва служебна новина, която при някои е пряко свързана с кариерата ви. Успехите днес се свързват с деловите пътувания на Стрелците. Сряда е прекрасна за нови запознанства и любов.

КОЗИРОГ

Днес ангажираните в сферата на изкуството и интелектуалния труд ще отбележат сериозен успех. На професионалното поприще ще докажете блестящите си възможности и перфектното справяне с поставените ви задачи. По отношение обаче на личния живот сте потиснати и предразположени към допускане на грешки. В личен план внимавайте с действията и постъпките си.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес не могат да се разделят с алтруистичните си възможности, но поне не го правете в свой ущърб. Днес звездите действат положително върху делата ви и е добре да се съобразите с този факт. Насочете усилията си в професионалната сфера, сега тя е най-силна за вас. Ще се радвате на компанията на близки хора. Положително развитие намират финансовите дела и не сте лишени от дадености за реализация.

РИБИ

Не са малко онези от вас, които днес ще насочат усилията си към въпроси, свързани със съд или съдебно разрешение. Други са в процес на обновяване на работното място, а в някои случаи и на дома. Имате добър късмет, но не се ангажирайте с финансови дела. Успехите на някои от вас са зависими от приятелските контакти. Необходимо е да пристъпите към тях с повече далновидност и гъвкавост, за да успеете. Днес се очертават и много ползотворни контакти.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *