ХОРОСКОП ЗА 14 НОЕМВРИ

ОВЕН

В четвъртък Овните са с лошо самочувствие, но въпреки това няма да ви липсва енергия за работа и повечето от вас ще демонстрират силните си делови качества. Днес ще се срещнете с хора, готови да ви помогнат в реализацията. Някои от вас могат да постигнат и финансов успех, но при някои резултатите няма да бъдат задоволяващи.

ТЕЛЕЦ

За Телците четвъртък е добър ден, но ако се опитат да си служат с хитрост, ще загубят. Подобен метод на действие ще ви конфронтира с хората, които са се заели да ви подкрепят. Рискувате авторитета си. Денят е успешен за финансови придобивки, които ще постигнете чрез съдружни действия.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците четвъртък е изключително успешен ден. За мнозина това е начало на едно ново сътрудничество. При други от знака денят се свързва с финансов успех, уместна професионална изява и по-тясно сближаване с партньорите в бизнеса. Не се ангажирайте с преговори или друг вид делови разговори.

РАК

Четвъртък е един от печелившите дни за Раците. Най-често това е възможно по линия на обединяването и съвместните действия. Но под печеливш ден не бива да разбирате парични придобивки. Става въпрос за контакти, които предизвикват нови условия и създават реални условия за прогресивно развитие. Дайте си заслужена почивка.

ЛЪВ

Лошото настроение на Лъвовете ги подтиква към мрачни мисли. Някои дори ще го схващат като интуитивна намеса, но това не е вярно. Денят се определя като блестящ за мнозина от вас. Това означава пълен успех в личните или деловите ангажименти, за което не малък дял ще има вашата деятелност.

ДЕВА

Няма да имате професионални или бизнес проблеми и за повечето от Девите четвъртък носи успехи и положително развитие на делата. Не е без значение да следвате съвета на някого от хората, които работят във вашия бранш. Днес не бива да се заемате с чисто финансови дела, защото не е изключено да загубите.

ВЕЗНИ

Четвъртък ще донесе успех на Везните, само ако разчитат на личните си качества и на неотразимия си чар. Въпреки че мнозина от вас започват деня в състояние на лека агресивност, ще бъде хубаво, ако я потиснете и действате целенасочено до пълен успех. Така е сигурно, че денят ще донесе придобивки.

СКОРПИОН

За Скорпионите е много важно да намерят хора, с които да съгласуват усилията си за реализиране на деловите си планове. Добре е да помогнете, а не да се противопоставяте чрез бездействие. В професионалните дела е възможно да останете недоволни. Със същата сила може да се говори за хармония в интимните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Четвъртък е лишен от напрежение за Стрелците. Почти всички от вас лесно биха могли да реализират професионалните си дела или да постигнат някаква парична печалба. Делата във връзка с тях е добре предварително да уговорите. Денят носи успехи при осъществяване на нови делови контакти.

КОЗИРОГ

Активността на Козирозите е несравнима, във всички отношения четвъртък е превъзходен за вас. За едни от Козирог носи нова реализация. При други тя ще се осъществи чрез съвместителна дейност, а при трети е налице огромен шанс. Неприятно развитие е възможно само в домашните отношения. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

ВОДОЛЕЙ

Успехите на Водолеите се определят в три области – финансите, контактите и професионалните ангажименти. В бизнеса е необходимо да бъдете по-сговорчиви с партньорите си. В противен случай делата ви няма да пропаднат, но еквивалентът на вашата печалба ще бъде нисък. Възможно е да срещнете трудности. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

РИБИ

Щастлив четвъртък за Рибите, като успехът ви в професионалните дела, в бизнеса или в паричните придобивки ще бъде голям. Вредно е да се въздържате от негативни емоции, тъй като те водят до конфронтация. Хубаво е да обърнете внимание на контактите, те сега ще бъдат ползотворни и ще ви донесат успех. Приятни емоции обещават контактите, но внимавайте да не правите гафове. Забелязва се промяна, която засяга любовните ви дела. Добър фактор за печалба е пътуването, особено за търговци и бизнесмени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *