ХОРОСКОП ЗА 15 АВГУСТ

ОВЕН

Вероятно по-голямата част от вашия знак ще бъдат заети с материални дела днес. По отношение на имущество у мнозина се наблюдава стремеж към промяна. Изглежда става дума за покупко-продажба. Действайте с посредник. Денят ще ви изненада със спънки, отложете някои задачи

ТЕЛЕЦ

Доста напористи сте в преследване на целите си, но поведението ви граничи с агресия. Бъдете по-компромисни, старателно избягвайте конфликти. Сега е важно да сте в хармонични отношения с партньорите си. Някой усилено ще ви ходатайства днес по интересуващ ви въпрос и ще има успех и добри изненади и за вас.

БЛИЗНАЦИ

Събота за мнозина се явява тягостен и досаден ден. Забелязва се загуба на интерес към работата, липса на амбиции. Действително не са изключени някои лични проблеми, но имате сили да се справите, а и не бива да влияят върху отношенията с колегите.

РАК

И за вас са валидни промени. Засягат ви както лично, така и в деловия живот. Откриват се възможности за материални придобивки, доста изгодни изглеждат контактите ви днес. Едно запознанство може да ви е от полза, не пренебрегвайте съдружна работа. Очаква ви спешно заминаване, свързано с авантюра.

ЛЪВ

Ще ви изненадат новости в събота, нищо чудно да се наложи да промените плановете си. Надали ще ви бъде приятно, при мнозина се забелязва стремеж към уединение. Не се препоръчва да се самоизолирате, сега е важно да сте решителни и позитивни.

ДЕВА

Събота фиксира промяна от професионално естество, която ще се отрази благотворно върху бюджета ви. Откриват се нови възможности за реализация, за допълнителни възнаграждения или други материални придобивки. Наблегнете на контактите, някой ще ходатайства за вас. Хубаво е да работите в екип с други хора.

ВЕЗНИ

Събота е с емоционални окраски за по-голямата част от вас, късметът ще ви съпътства през целия ден. Имате прекрасни възможности да удовлетворите интересите си, независимо от какво естество са те. Връзките ви в обществото са хармонични и може да разчитате и на подкрепа. Неочаквана покана за нова съвместна дейност .

СКОРПИОН

Денят дава старт на хубави трансформации в личния живот, възможно е романтично увлечение. Събота е подходяща за контакти. Освен емоционално удовлетворение носят и материални облаги. Ще срещнете човек, с когото отдавна сте се разделили, но са останали прекрасни спомени от връзката ви. Очакват ви придобивки.

СТРЕЛЕЦ

Неприятностите в събота се свързват с любовните дела, но не са особено съществени и ще се справите. Може би трябва да сте по-компромисни. По-добре съсредоточете вниманието си в занимания, които ще ви донесат удовлетворение. Пазете се от конфронтации с близки хора, но злонамерени към семейството. Предстои ви неотложна работа, която ще е съпроводена с доста ядове и несъгласие.

КОЗИРОГ

За голяма част от вас денят се характеризира с материални дела и въпроси от любовно естество. Нищо чудно да тръгнете на път, за да осъществите намеренията си. Ще имате успех в изпълнението на домашни задачи, възможни са придобивки вкъщи или вести за такива. Изглежда мнозина са без професионални ангажименти. В очакване сте на някакво съобщение, което днес ще ви зарадва.

ВОДОЛЕЙ

Не разчитайте на обещания и услуги, а поемете работата в свои ръце. Имате възможности да извършите някои промени в професионалния си живот, които ще се отразят благотворно и върху финансите ви. Важно е обаче да не действате припряно, да се пазите от грешки и подвеждане. Действайте спокойно и ще имате успех. Парирайте всякакви опити за интриги, не се конфронтирайте.

РИБИ

Събота обещава успех, но не забравяйте предпазните мерки. Денят е сполучлив за нови начинания, но не започвайте нищо, преди да сте се подсигурили максимално. Имате и финансов шанс, някои ще имат делово пътуване. Други ще посрещат гости, които ще ви донесат хубави емоции. Късмет и в партньорски взаимодействия. Бизнесът ви спори и очаквайте материални облаги.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *