ХОРОСКОП ЗА 17 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Добре сте свършили работата си в областта на финансите и днес Овните са готови за нови активни и целенасочени действия в службата. Вътрешната хармония и точната интуиция в момента ще ви помогнат да проявите необходимата гъвкавост и да моделирате с успех бъдещите събития според желанията си.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък ви очаква важна промяна, свързана с личната ви стабилизация. Проявете комбинативния си ум за пълна реализация. Това за мнозина е особено важна среща с приятел или близък човек, който ще ви предложи ангажимент с добра печалба. Четвъртък е успешен и за онези, които ще пътуват с търговска цел.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са завладени днес от мрачно настроение и скептицизъм. Не сте сигурни с какво да се захванете. Четвъртък обаче ще ви изненада приятно, очакват ви събития, свързани с успешни делови срещи или бизнес ангажименти с много добра финансова реализация в бъдеще. Не се конфронтирайте с колеги.

РАК

Днес за родените под Рак ще се появят нови възможности за парични придобивки, свързани с работното място. В четвъртък ще ви занимава именно финансова реализация и опитът да осъществите печалба в съвместна дейност с приятели. Ще имате успех, но той надали ще отговаря на първоначалните ви очаквания.

ЛЪВ

Лъвовете ще имат добър шанс за делова реализация в четвъртък. Умеете да преценявате точно ситуацията и да следвате гъвкаво хода на събитията, това е ключът към вашия успех днес. Неочаквана помощ от страничен човек или стечение на обстоятелствата ще ви донесат предимство по изненадващ начин.

ДЕВА

Ярко изразено е нежеланието ви за работа днес, което говори за преумора и неудовлетвореност. Надделява скептицизмът и недоверието към всичко около вас. Не се заблуждавайте, че ще постигнете желанията си с помощта на хитрост. Ако не насилвате шанса си, той ще даде внезапен и неочакван тласък на делата ви. Пазете от сблъсъци с влиятелни мъже на работното място.

ВЕЗНИ

Днес сте подвластни на противоречиви и почти несъвместими емоции. Силният ви стремеж за независимост граничи с ексцентричност, но и с пълен безпорядък. Всичко това ще доведе мнозина до нежелание за активност и твърде висока емоционална превъзбуда. Внимавайте да не навредите на отношенията си с близките.

СКОРПИОН

В четвъртък Скорпионите ще са доста ограничени в действията си. Не предприемайте необмислени и рисковани стъпки, особено в службата, където е възможно да възникне неприятна ситуация. Ако отминете без внимание многобройните провокации, ще имате известен успех в обществените контакти.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще получите противоречиви информации, свързани с промени в службата, което ще предизвика безпокойството и бдителността ви. Не трябва да рискувате с цел да предизвикате късмета си. Бъдете изпълнителни и толерантни и е възможно да се измъкнете невредими от неприятна и конфликтна ситуация. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Четвъртък е успешен за Козирозите и предоставя широк диапазон за изява на възможностите им. Разчитате изключително на собствените си умения и вероятно ще бъдете приятно изненадани от внезапен късмет, който подрежда успеха ви. Някои ще се захванат с поизоставена трудна задача, която днес ще разрешат блестящо. Ще бъдете зарадвани от съобщение, свързано с ваша идея.

ВОДОЛЕЙ

Малко сте уморени днес и ще опитате да съхраните силите си. Няма да успеете с това си намерение, защото ще се окаже, че няма кой да свърши работата ви. Така че се мобилизирайте и атакувайте позициите си. Не се огорчавайте, ще ви тонизира и активизира едно радостно известие, което се отнася лично до вас. Добър фактор за печалба е пътуването, особено за търговци и бизнесмени.

РИБИ

Рибите са с повишена нервна възбуда и макар да изглеждат активни, по-скоро действат припряно и пренебрегват логиката. Мнозина са под влиянието на невярно предложение за бързи финансови придобивки, за чиято реализация са склонни да пренебрегнат напълно дребни на пръв поглед, но твърде важни изисквания. В личен план ще имате възможност за любовна връзка с човек, към когото отдавна изпитвате не само симпатия, но и чувства. Необходимо е да пристъпите към тях с повече далновидност и гъвкавост, за да успеете.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *