ХОРОСКОП ЗА 17 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Във вторник сте затруднени от липсата на яснота по интересуващи ви въпроси. Мнозина ще се опитат да си набавят информация, което обикновено е гаранция за успех, но няма да е възможно да се възползват от нея. Денят открива поле за професионална изява, но очаквайте промени и развръзка.

ТЕЛЕЦ

Днес сте настроени на високи обороти, работният ви ден ще премине при повишена активност. Сами ще се изненадате от огромния обем работа, която ще приключите. Надеждата и стремежът ви към благосъстояние са изразителни и мнозина ще търсят начини да постигнат практически резултати днес.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се изцяло на заниманията си днес. Не сте застраховани от грешки в работата, което ви дразни. Възможно е някой от шефовете да забележи действията ви и да ви даде съвет, а това ще ви притесни допълнително. Спокойно, не ви липсва умение да се справите със задачите си. Овладейте се и ще успеете да се съсредоточите в делата си.

РАК

Във вторник надеждите ви за просперитет не са въображаеми. Необходимо е да коригирате вашите контакти и да дадете предпочитание на онези, които ще ви гарантират успешно развитие или нова насока. Видим успех ще имате и в службата, ако се съобразите с желанията на авторитетите.

ЛЪВ

Днес не ви е ден за активни делови действия. Предварително трябва да се уверите, че постъпвате по най-правилния начин, защото не са изключени неочаквани финансови загуби от необмислени решения или действия. Някои от родените под Лъв днес е възможно да получат предложение за нови договорни условия в работата.

ДЕВА

Във вторник Девите са силно концентрирани, като мобилизацията им за работа е пословична. Заемете се с неотложните задачи, неразрешените проблеми и приоритетно ги довършвайте. На работното място бъдете дипломатични, не влизайте в конфликт с колеги – само ще си създадете неприятни емоции. Добре е да намалите харчовете си.

ВЕЗНИ

Неподозирано активни са днес Везните и са решени да действат безкомпромисно във всички сфери. Това обаче може да ускори процеса на отдръпване от вас в службата, особено ако си послужите с неправомерни действия или измама заради личната си обезпеченост. За някои от вас днес се очертават нови любовни контакти.

СКОРПИОН

Интуитивните способности на Скорпионите във вторник са доста изострени. Възможно е днес да разберете истината за оценката на вашия труд, което е основният подтик за недоволството и духа на критицизъм, които са ви обзели. Денят ще ви срещне с нови хора с интересни идеи, които се нуждаят от съвета ви за тяхното реализиране.

СТРЕЛЕЦ

Доста възможности открива вторник за вас. Не е изключено да смените работата си, безработните имат добрия шанс да започнат нова работа или да сменят професията си. Възможно е приятели да се ангажират с вас за съдружен бизнес. Някои Стрелци ще опитат да извоюват повече самостоятелност в службата си, но ще сбъркат, не сега е моментът. Бизнесмените да внимават за действията на съдружниците си.

КОЗИРОГ

Успехите в различни дейности са характерни за Козирог. Днес вашите началници със сигурност ще забележат сериозността и отговорността, с която действате, голямата ви енергичност при решаване на възникнали проблеми. Това ще ви донесе заслужени облаги. Проблематични ще са днес контактите ви с приятели, някой ще се опита грубо да ви измами.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте мобилизирани, с подчертан стремеж за реализация и ако не се поддадете на съмнения, имате прекрасна възможност за осъществяване на дълго обмисляна идея, за чието осъществяване е необходимо допълнително обучение или нови знания. Някои днес се налага да разрешават финансови проблеми, трябва да бъдете безкомпромисни. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени.

РИБИ

Налага се Рибите да отстояват позициите си във вторник категорично и твърдо, та дори това да включва и по-грубо отношение. Има реална опасност да бъдете измамени за нещо, което ви е било обещано. Денят е много подходящ за спечелване на подкрепата на човек с възможности, който е в състояние да ви помогне в много отношения. Той ще бъде печеливш за мнозина и ще постигнете разбирателство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *