ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
Вторник е напрегнат ден за Овните. Изпълнен е с безпокойство и неприятни новини за вас. Запазете спокойствие и не отдавайте особено значение на това. Вашата реализация в деловата или служебна сфера има своето добро развитие и ви очакват успехи.

ТЕЛЕЦ
Вторник е успешен ден за пътуване. Ако е делово, то ще оправдае очакванията ви за придобивки. В някои случаи обаче е възможно придобитото и полученото да заплатите по-късно на по-голяма цена. При някои бизнесмени могат да настъпят смущения в отношенията с партньорите.

БЛИЗНАЦИ
Само неумелите действия могат да създадат условия за загуба в някаква степен днес. На работното си място бъдете внимателни в отношенията си. По-младите между вас ще имат добра възможност за професионална преквалификация или за реализиране на нови знания.

РАК
Много от вас започват деня в лошо настроение и с нежелание за активна работа. Спокойно може да не се влияете от настроението ви, а още по-малко свързвайте деловата активност с него. Вторник е много успешен ден за действия по лични делови въпроси.

ЛЪВ
Не губете реалния си поглед и не ставайте жертва на недоказани съобщения или слухове. Ако се повлияете от тях, изглежда целият ден ще премине в изясняване на същите – верни ли са или не. Имате пред себе си добри възможности за делова дейност, бъдете активни.

ДЕВА
За Девите вторник се оказва ползотворен ден и ще ви донесе придобивки. Съществуват обаче други неприятни моменти, които са свързани с колегиалните отношения или тези с вашите партньори в бизнеса. Не изостряйте обстановката помежду си. Бъдете толерантни.

ВЕЗНИ
Опитът ви за финансови печалби днес в много случаи е обречен на провал. Всичко може да върви съвсем добре и в последния момент нещата да заемат противоположно развитие. Успехите няма да ви отминат в професионалните дела. При бизнесмените дейността също е успешна.

СКОРПИОН
Вторник се очертава тежък ден за Скорпионите. Това най-вероятно е рефлекс от вчера и мнозина от вас са близо до състояние на отпадналост, това състояние е временно и не бива да се притеснявате. Половината от притесненията са просто неоснователни.

СТРЕЛЕЦ
Днес сте обезпокоени по служебни причини и мнозина от вас ще хвърлят усилията си в разузнаване на истината. Дори и да не стигнете до официален резултат, нямате причина за безпокойство. Много добри възможности имат бизнесмените и работещите в съдружия. Ще получите забележка за някаква работа, която сте неглижирали. Не се обиждайте от този факт, а довършете започнатото.

КОЗИРОГ
Инертност владее мнозина от вас днес и настроението ви е апатично. Някои от вас ще се опитат да повишат жизнения си тонус на кратка “служебна сбирка”, но точно това не бива да правите. Някой зорко ви следи и иска да ви навреди, тъй че бъдете внимателни. В службата финансистите да бъдат по-внимателни, поради недоглеждане е възможно да допуснат грешка.

ВОДОЛЕЙ
Днес положителните и отрицателните елементи се преплитат при вас, но крайният резултат остава в сферата на положителното. Денят се характеризира с новини, които се отнасят до работата ви. Като професионална позиция вие сте с много добри данни и не се очертават неприятности. Ще ви спори във всичко, с което ще се заемете.

РИБИ
Някои събития, които днес се случват около вас, а и случайно доловени новини, ще ви обезпокоят, но не трябва да обръщате внимание на тези неща. Те са несериозни. Имате много добри възможности за изява сега и тя включва вашите контакти, професионалната дейност и делови преговори. Не се увличайте в залагания с големи суми, късметът ще ви изневери.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *