ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ

ОВЕН

Днес мно­зи­на са пов­лия­ни от до­маш­ни­те об­стоя­телс­тва и то­ва вре­ди на де­ло­вия ви ри­тъм и ус­трем. Ве­роя­тно ще се ан­га­жи­ра­те с лич­ни­те си де­ла и за поп­рав­яне на проб­ле­ми­те вкъ­щи. За всич­ки­те си дей­ствия трябва да бъ­де­те нас­той­чи­ви до краен ус­пех, не­за­ви­си­мо кол­ко вре­ме и уси­лия ще ви кос­тва то­ва.

ТЕЛЕЦ

По­ра­ди пре­ка­ле­но до­ве­рие Тел­ци­те мо­гат днес да ос­та­нат из­ма­ме­ни и да пос­лед­ват ре­ди­ца неп­рия­тнос­ти. Не би­ва да раз­чи­та­те мно­го на прия­те­ли­те си. Се­га ва­шият най-до­бър по­мощ­ник е ин­туи­ция­та, коя­то не би­ва да пре­неб­рег­ва­те. Опи­тай­те се да изо­стри­те вни­ма­ние­то си и бъ­де­те бди­тел­ни към всич­ко.

БЛИЗНАЦИ

Мно­зи­на днес са раз­то­чи­тел­ни в пъл­ния сми­съл на ду­ма­та и не­ка не се учу­дват, ако в края на деня се ока­же, че са по­хар­чи­ли мно­го па­ри или вре­ме­то не им е стиг­на­ло за ни­що. Втор­ник е ва­жен ден не тол­ко­ва в сми­съл на по­ло­жи­тел­ни дей­ствия, кол­ко­то по от­но­ше­ние на кар­ди­нал­ни зак­лю­че­ния, кои­то трябва да си нап­ра­ви­те.

РАК

Ра­ци­те чувс­тват из­вес­тна стаг­на­ция вър­ху се­бе си или из­пит­ват чувс­тво на ви­на. Съд­бов­но­то пре­доп­ре­де­ле­ние ви раз­деля на три ка­те­го­рии – при ед­ни­те още та­зи сед­ми­ца де­ла­та тръг­ват ус­пеш­но, при вто­ра­та ка­те­го­рия ще има труд­нос­ти при неот­лож­ни ан­га­жи­мен­ти, а при тре­та­та – не­ло­гич­ни­те дей­ствия ще ви до­ве­дат до нер­вност.

ЛЪВ

За мно­зи­на втор­ник за­поч­ва с до­маш­ни проб­ле­ми, кои­то са­ми не мо­же­те да ре­ши­те, а трябва да тър­си­те взаим­на­та хар­мо­ния в дей­ствия с чле­но­ве на се­мей­ство­то. В де­ло­ви план се явяват проб­ле­ми, с кои­то трябва да се спра­ви­те и за кои­то има­те си­ли. Оча­ква ви прия­тна но­ви­на, свър­за­на с про­фе­сия­та.

ДЕВА

Труд­нос­ти­те и неу­добс­тва­та не прес­та­ват за вас, но се­га де­ла­та ви се дви­жат въз­ход­ящо, а там, къ­де­то то­ва още не е факт, е на­ло­жи­тел­но да дей­ства­те по-нас­той­чи­во. Днес поч­ти всич­ки Де­ви са в дей­стви­те­лен тру­дов по­дем и де­ла­та ви ще се дви­жат бе­зуп­реч­но. Има­те шанс за пе­чал­би и ма­те­риал­ни при­до­бив­ки.

ВЕЗНИ

Тру­ден ден в де­ла­та ви. Неп­рия­тно из­не­на­да­ни ще бъ­дат оне­зи от вас, кои­то ще на­со­чат уси­лия­та си във фи­нан­со­ва­та сфе­ра. Не се съоб­раз­явай­те със съ­ве­ти, по­лу­че­ни от мъж. Денят се ха­рак­те­ри­зи­ра с ус­пеш­ни и пло­дот­вор­ни кон­так­ти и пъ­ту­ва­ния. Раз­чи­тай­те на под­кре­па от влия­тел­ни хо­ра, вслу­шай­те се в съ­ве­ти­те им.

СКОРПИОН

Във втор­ник ще се чувс­тва­те неу­доб­но, но то­ва не на­мал­ява де­ло­вия ус­пех, ще дей­ства­те чес­то от по­зи­ция на си­ла­та, кое­то не във всич­ки слу­чаи е доб­ре. Има­те доб­ри да­де­нос­ти за реа­ли­зи­ра­не на фи­нан­си и де­ло­ви сре­щи. Биз­нес­ме­ни­те трябва да кон­тро­ли­рат парт­ньо­ри­те си, за­що­то е въз­мож­но да въз­ник­нат про­пус­ки.

СТРЕЛЕЦ

Втор­ник е прив­ле­ка­те­лен за вас, за­що­то сте в доб­ро нас­трое­ние и с из­яве­но же­ла­ние за дей­ствия. За жа­лост при мно­зи­на съ­щес­тву­ват про­фе­сио­нал­ни проб­ле­ми, кои­то днес ще опи­та­те бе­зус­пеш­но да раз­ре­ши­те. Ако не ус­пее­те, то­ва не би­ва да ви из­важ­да от рав­но­ве­сие. Не влас­твай­те в лю­бов­та. Бъдете внимателни и нежни с половинката си, бъдете вдъхнови във връзката.

КОЗИРОГ

Най-го­ле­ми­те при­тес­не­ния за ро­де­ни­те под Ко­зи­рог се свър­зват с ре­зул­та­ти­те, кои­то оча­кват от де­ла­та, кои­то са зах­ва­на­ли. Но днес ед­ва ли ще има­те от­го­вор на въп­ро­си­те, кои­то ви из­мъч­ват. Денят е мно­го до­бър за сре­щи и тър­гов­ски кон­так­ти. Объ­рне­те по-гол­ямо вни­ма­ние на се­мей­ство­то си, те имат нуж­да от вас. Натоварен служебен, белязан с контакти и срещи.

ВОДОЛЕЙ

Не да­вай­те воля на гне­ва си, за­що­то той не е ха­рак­те­рен за вас и дей­ства осо­бе­но неп­рия­тно вър­ху нер­вна­та сис­те­ма. Не из­пус­кай­те нер­ви­те си в служ­ба­та, то­ва няма да про­ме­ни не­ща­та днес. Само ще си спечелите отмъстителни врагове. Дос­та от вас са на път, кой­то има от­но­ше­ние към де­ло­вия жи­вот. Ще пос­тиг­не­те оча­ква­ния ус­пех, бъ­де­те нас­тоя­тел­ни.

РИБИ

Към раз­ре­ша­ва­не на проб­ле­ми­те си мно­зи­на от вас ще прис­тъпят с хит­рост днес и пла­нът им ще бъ­де спо­луч­лив. Впро­чем око­ло вас се­га има хо­ра с го­ле­ми въз­мож­нос­ти, кои­то са го­то­ви да ви по­мог­нат, та­ка че не е необ­хо­ди­мо да се при­тесн­ява­те от еве­нтуа­лен неус­пех. Проб­ле­ма­тич­ни ще са сре­щи­те във втор­ник, нищо положително не се очертава за вас.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *