ХОРОСКОП ЗА 24 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Бъ­де­те бла­го­ра­зум­ни в съ­бо­та и не хар­че­те па­ри­те си на вятъ­ра, за­що­то мно­го ско­ро ще по­чувс­тва­те ог­ром­на­та им лип­са. Дру­ги от вас от­дав­на из­пит­ват фи­нан­со­ва­та не­дос­та­тъч­ност и правят ам­би­циоз­ни опи­ти да про­менят свое­то фи­нан­со­во по­ло­же­ние. Са­мо лич­на­та ам­би­ция и се­риоз­ни на­ме­ре­ния не са дос­та­тъч­ни.

ТЕЛЕЦ

На вас ви е поз­на­то из­кус­тво­то да при­до­би­ва­те ма­те­риал­ни ре­сур­си, но пон­яко­га та­зи сръч­ност е пов­лия­на от стре­ме­жа си за си­гур­ност, кой­то оби­кно­ве­но я па­ра­ли­зи­ра. Днес си­туа­ция­та е ана­ло­гич­на и на мно­зи­на ще бъ­де труд­но да пос­тъпят пра­вил­но. В съ­бо­та не сте ли­ше­ни от къс­мет, наб­лег­не­те на сре­щи, кон­так­ти, ко­рес­пон­ден­ция.

БЛИЗНАЦИ

Съ­бо­та се ха­рак­те­ри­зи­ра с неп­рия­тни но­ви­ни. Ве­роя­тно ста­ва ду­ма за до­маш­но-се­мей­ни проб­ле­ми, под чие­то влия­ние мо­же да си съз­да­де­те ядо­ве и в служ­ба­та. Не из­пус­кай­те от кон­трол нер­ви­те си, па­зе­те се от греш­ки. Нер­внос­тта няма да ви на­пус­не из­цяло, но та­къв е ва­шият жи­тей­ски заряд. Денят е бла­гот­во­рен за ма­те­риал­ни де­ла.

РАК

Тре­во­ги­те та­ка са ви при­тис­на­ли, че труд­но схва­ща­те бла­гоп­рия­тни­те ус­ло­вия за дей­ствия и пос­ти­га­не на по-зна­чи­те­лен от оби­кно­ве­но ус­пех. В съ­бо­та се оче­рта­ва и дос­та про­фе­сио­нал­на ра­бо­та. Бъ­де­те ком­про­мис­ни, тър­се­те раз­би­ра­телс­тво в об­щу­ва­не­то с око­лни­те, за да мо­же да раз­чи­та­те на ко­ле­гиал­на под­кре­па.

ЛЪВ

Ако ук­ре­пи­те вол­ята си, мо­же­те да обу­здае­те раз­хо­ди­те си, кои­то се­га се ха­рак­те­ри­зи­рат с раз­то­чи­телс­тво на па­ри и чувс­тва към дру­гия пол. Мно­зи­на от вас се­га не са в със­тоя­ние да правят вер­ни из­во­ди и пра­вил­но да пре­ценят зао­би­кал­яща­та ги об­ста­нов­ка – де­ло­ва и об­щес­тве­на. Вни­ма­вай­те от­нос­но до­пус­ка­не на греш­ки.

ДЕВА

Прис­трас­тия­та под ед­на или дру­га фор­ма ще ви при­чинят бе­ди. Ако ста­ва въп­рос за лич­ни­те кон­так­ти с хо­ра от дру­гия пол, е въз­мож­но да пос­лед­ват неп­рия­тни раз­връз­ки за брач­но об­вър­зва­не. В слу­чаи на де­ло­ви връз­ки и раз­го­во­ри е въз­мож­но да пре­тър­пи­те за­гу­би. Не от­да­вай­те пре­ко­мер­но зна­че­ние на не­съ­щес­тве­ни фак­то­ри.

ВЕЗНИ

В съ­бо­та Вез­ни­те са дос­та обе­зпо­кое­ни, но не по де­ло­ви и про­фе­сио­нал­ни при­чи­ни, а във връз­ка с лич­ния и лю­бов­ния жи­вот. Не прояв­явай­те пре­ка­ле­но чес­то­лю­бие­то си, бъ­де­те сдър­жа­ни и ком­про­мис­ни. Се­га е важ­но да за­па­зи­те хар­мо­ния и раз­би­ра­телс­тво в до­ма си. Не се от­каз­вай­те и от лю­бов­ния си шанс.

СКОРПИОН

Изо­бре­та­тел­ни са днес Скор­пио­ни­те и лес­но ще на­мерят из­ход от труд­ни си­туа­ции или ще пос­тиг­нат ин­те­ре­су­ва­щи­те ги ре­ше­ния по ва­жен въп­рос. Мно­зи­на ще по­лу­чат ра­дос­тно из­вес­тие, свър­за­но с про­фе­сио­нал­на­та им ка­рие­ра. По-гол­яма­та част от зна­ка се чувс­тват преу­мо­ре­ни, въз­мож­ни са и здра­вос­лов­ни не­раз­по­ло­же­ния.

СТРЕЛЕЦ

Днес вер­ният път към ва­шия ус­пех е пос­тоян­ство­то, кое­то не е си­гур­но, че ще бъ­де ва­ша­та ха­рак­те­рис­ти­ка. По­ло­жи­тел­ни­те влия­ния го­ворят за доб­ри пос­ти­же­ния в пре­го­во­ри и кон­так­ти, ре­ша­ва­не на проб­ле­ми, свър­за­ни с до­ма, и та­ки­ва в служ­ба­та. Професионалният ви ден бележи напредък. За­си­ле­ни са въз­мож­нос­ти­те ви за де­ло­во сът­руд­ни­чес­тво и об­щес­тве­на из­ява.

КОЗИРОГ

Ще се рад­ва­те на ху­бав ден, с доб­ри въз­мож­нос­ти за удо­влет­вор­ява­не на лю­бов­ни­те ин­те­ре­си, за хар­мо­ни­зи­ра­не на се­мей­ни­те от­но­ше­ния. Без­по­кой­ство­то ви днес е свър­за­но с ед­но съоб­ще­ние, има­що от­но­ше­ние към ра­бо­та­та ви, на кое­то не трябва да вярва­те. Целта е да спрат устрема ви. Ус­пеш­ни ще бъ­дат де­ло­ви­те ви кон­так­ти и пре­го­во­ри­те.

ВОДОЛЕЙ

Съ­бо­та ид­ва с важ­на пром­яна в си­туа­ция­та око­ло вас. Денят но­си къс­мет в про­фе­сио­нал­ни­те де­ла, ни­що чуд­но да ви за­рад­ват и лю­бов­ни но­вос­ти. Стре­ме­те се към хар­мо­нич­ни от­но­ше­ния, дай­те из­раз на спо­соб­нос­ти­те си. Някои от вас ще бъ­дат про­во­ки­ра­ни съз­на­тел­но от свои тай­ни неп­рия­те­ли, но не им об­ръ­щай­те прекалено внимание вни­ма­ние. Рискувате да изкарате една безсънна нощ.

РИБИ

По от­но­ше­ние на де­ло­вия жи­вот в съ­бо­та Ри­би­те са ка­то във ва­куум. Из­бягвай­те кон­флик­ти, за да си спес­ти­те неп­рия­тнос­ти и греш­ки. Ху­ба­во е да по­тър­си­те мне­ние­то и съ­ве­ти­те на по-ком­пе­тен­тни от вас хо­ра. Няма да ви подведат. Днес мно­го от вас имат из­ра­зи­тел­ни лю­бов­ни шан­со­ве. Бъ­де­те по-наб­лю­дател­ни е се па­зе­те от греш­ки и прибързани думи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *