ХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ

ОВЕН

В понеделник голяма част от Овните са притеснени от въображаеми неприятности. Истина е, че те са такива и най-добре е въобще да не обръщате внимание на слухове или на някакви смътни и неясни усещания. Твърде позитивен е този работен ден за вас. Мнозина ще бъдат зарадвани в службата си.

ТЕЛЕЦ

Телците трябва да внимават в понеделник и да не пренебрегват съветите на своите приятели или роднини, защото това ще им причини вреди. Някои от вас нямат намерение да ги пренебрегват, но нелюбезното им държание може да ги лиши от важна информация.

БЛИЗНАЦИ

Вашата активност нараства с всеки изминал ден и понеделник се оказва твърде успешен за делата, контактите и обществената активност. Съдействието при мнозина от вас има отношение към финансовите дела, разчитайте най-вече на личния си късмет, който сега е изразен.

РАК

Успешен е понеделник за Раците. Вашите възможности са преимуществено насочени към професионалните дела или съответно бизнеса и тъй като притежавате силен късмет днес, можете да разчитате на ползотворно развитие. Няма да срещнете трудности при разрешаване на финансов проблем.

ЛЪВ

Не проявявайте подозрителност към околните днес и бъдете убедени в положителния развой на събитията. Понеделник носи хубави професионални вести на всички от Лъв. За някои от вас настъпват промени, които имат отношение към придобивките и деловия живот. Възможно е да ви се стори, че те са негативни.

ДЕВА

На много от Девите ще се решат финансовите въпроси в понеделник. Става дума не само за пари, които са необходими за битовите разходи, но и за такива, които касаят бизнеса. Тъй че деловата им активност трябва да бъде на много високо ниво. Днес ще проведете успешни контакти и преговори с партньори.

ВЕЗНИ

Психическото напрежение на Везните е напуснало обичайното си място и днес вие сте твърде спокойни, което позволява разумна активност. Понеделник е характерен преди всичко с положителното си развитие, за което най-често не е необходимо да действате с бърз ритъм. Всичко се подрежда според желанията ви.

СКОРПИОН

Физическата преумора, на която неразумно се подлагате дълго време, е проблемът, с който се сблъсквате, и по този начин можете да предизвикате и други проблеми, които ще спрат делата ви. Имате добри финансови предпоставки и повечето от вас могат да се надяват на печалби. С не по-малка сила ще се реализират контактите ви днес.

СТРЕЛЕЦ

Понеделник е положителен за Стрелците. В живота ви навлизат новости, активността на повечето от вас е просто неспирна днес. Голяма е вероятността за подписване на нови договори и ползотворни контакти с влиятелни хора. Бъдете внимателни със здравето си, тъй като може да ви създаде проблеми.

КОЗИРОГ

Много от Козирог ще зарадват приятелите или колегите си с важна информация, която днес ще им съобщят, и ще поставят началото на нов бизнес с големи перспективи. Преговорите ще минат гладко, но все пак вашата недоверчива натура ще бъде нащрек за евентуални скрити “капани”. За други понеделник е с предпоставки за осъществяване на финансовите намерения на важен въпрос в деловата сфера.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са носители на нови идеи и активно ще работят за осъществяването им. В понеделник това ще бъде стремежът на мнозина и ще последват разговори със съответните хора в службата ви. Има вероятност да последва пренебрежение, добре е да се съобразите с даденостите за момента. Избягвайте конфликните ситуации, само ще си създадете неприятности. Нещата не зависят от вас, така че не се пренапрягайте и оставете решенията на други.

РИБИ

Твърде активни са Рибите в понеделник и делата им ще спорят. Независимо дали става въпрос за професионална активност, или за бизнес действия, всеки от вас ще постигне намеренията си. Особена стойност ще имат вашите контакти с влиятелни хора днес, където не е изключено да получите подкрепата им за ваше начинание, чиято реализация е зациклила поради сложността му и вашата невъзможност да се справите сами.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *