ХОРОСКОП ЗА 29 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Във вторник не може да се говори, че вашите възможности са намалени. Разумно е да напрегнете сили и да извършите безупречно работата си. Вашите началници не са в добро настроение днес и не е изключено да последват неприятности с тях. Бизнесмените са обезпокоени, а техните съдружници ги подозират в парична спекула и измама.

ТЕЛЕЦ

Телците ще бъдат доста услужливи днес към околните, но не го правете прекалено често, ставате подозрителни. Ползвайте вторник за срещи, чийто характер е делови. Мнозина от вас днес имат възможности за нови начинания или за постигане на взаимност в професионалните действия. Добре сте ориентирани в сферата на финансите.

БЛИЗНАЦИ

Сдържайте нервното си напрежение и онзи вътрешен импулс да доказвате на някого, че не е прав. Денят преминава доста емоционално за някои от вас, но делата, с които ще се сблъскате, са твърде практични. По тази причина не се налага да проявявате собствено отношение, а по-скоро е необходимо да се придържате към съответния делови тон.

РАК

Вас отново са ви подгонили съмненията и мнозина представители на знака са обезпокоени по повод реакциите на някои свои приятели. Малко неуравновесени ще бъдат Раците във вторник и това ви прави неадекватно реагиращи на работното ви място.

ЛЪВ

Активно е мисленето на Лъвовете днес и трябва да разчитате предимно на собствените си виждания. Денят е напрегнат и ще ви сблъска с дела и спорове, където трябва да защитавате позициите си и да покажете правотата си.

ДЕВА

Девите притежават много висок потенциал днес, но подходът им към делата е твърде схематичен и при такова положение едва ли можете да се надявате на успехи. Много от вас ще имат сблъсъци с партньори по финансови въпроси. В контактите си с другите е добре да се държите на дистанция. Не разкривайте плановете си.

ВЕЗНИ

За Везните вторник ще бъде емоционален и мнозина ще се вживеят в изявата си. Но това носи опасност. Можете да се превърнете в каращи се и несъвсем приятни хора, които се борят за надмощие над другите. Бъдете по-деликатни. Подобно държание заплашва интимните отношения на някои от вас. Най-разумно е да не показвате безпокойството си.

СКОРПИОН

Скорпионите днес ще се опитат да надхитрят себе си, заемайки се с много дела едновременно. Обърнете по-голямо внимание на контактите си днес. Те ще преминат много добре и не е изключено да се стабилизира възможността за осъществяване на замислена вече дейност.

СТРЕЛЕЦ

Вторник е неудобен ден за вас и няма да бъде чудно, ако през деня последват неприятности. Разсеяни сте и лесно можете да попаднете в „лапите“ на измамници или да загубите нещо – пари, ценност. Съсредоточете се и не си отклонявайте мисленето в други посоки, когато действате по определени делови или лични ангажименти. Неприятности могат да възникнат и в дома ви и да последва скандал.

КОЗИРОГ

За Козирозите вторник не е лек ден, въпреки че възможностите ви са сравнително големи. Необходимо е да защитите категорично позициите си на работното място. Позициите ви са открити и действени, тъй че предварително можете да се надявате на успехи, особено при дела, свързани с пътуване. Възможни са противоречия при деловите ви контакти, не влизайте в излишни спорове, важен е крайният резултат.

ВОДОЛЕЙ

Концентрацията ви е крайно наложителна за вас във вторник, защото ще имате сблъсъци от различен характер. Ще се наложи да отстоявате решенията си, използвайте точни аргументи. Вслушвайте се повече в приятелските съвети, които днес ще изобилстват за мнозина от вас. Не отлагайте извършването на някаква работа, отнасяща се до вашето бъдеще. Много от вас се държат доста рязко в партньора си.

РИБИ

Представителите на знака Риби са претоварени от задължения и може би точно за това днес не желаят да се занимават с нищо. Вместо по собствените си дела ще работите по чужди. Ще възникнат условия да бъдете измамени и ако не сте достатъчно организирани, измамата може да успее. Внимавайте, ще ви навреди много. Денят е лош за пътуване. Бъдете внимателни при действия с пари, огромна е възможността за измама.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *