ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ

ОВЕН

В сряда за Овните не се очакват неблагоприятни влияния. Борбата за придобивки е ярка характеристика на деня и постигането на успех зависи изцяло от вас. Не бива да се гневите или да реагирате остро при различни ситуации. Не се опълчвайте срещу приятели, ще загубите.

ТЕЛЕЦ

Точността и последователността в действията ви е гаранция за успешен ден, но някои ще прибягнат до строгост в неподходящ момент, което ще създаде напрежение. За успешното протичане на деня е необходимо да действате бързо и акуратно. Неочаквани семейни проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте започнали осъществяването на планирана работа, свързана с финанси, днес ще постигнете желания резултат. При работа с екип в тази връзка мнозина ще останат с впечатление, че са пренебрегнати от съдружниците си. В сряда Близнаците са жертвоготовни за любовта си.

РАК

В сряда любовните отношения за едни от Рак придобиват първостепенно значение. За делово ангажираните най-важна роля ще изиграе съобщение от професионален характер, което ви позволява по-голяма свобода в действията. Днес трябва да изградите концепция за действие.

ЛЪВ

Благоприятни възможности за успешна дейност и постигане на материални придобивки, но трябва да превъзмогнете негативното си настроение. За да постигнете успех, трябва да действате изключително балансирано и да не се поддавате на гняв. Бъдете достатъчно дипломатични.

ДЕВА

Днес за Девите звездите не вещаят трудност, която да се окаже непреодолима от вас. Смело атакувайте набелязаната цел. Излишна предпазливост и дори агресивност проявяват някои Деви на работното си място. Това не е необходимо. Денят ви ограничава във финансови действия.

ВЕЗНИ

Успехите в сряда за Везни зависят от помощта на жени, възползвайте се от посредническата им дейност. Също така ще ви бъде трудно да разрешите проблемите си или важните за деня въпроси, ако не прибегнете до чужда помощ. Липсата на яснота ви затормозяват психически.

СКОРПИОН

Нервното напрежение у вас e високо и страшно ви пречи. Ако не го овладеете, ненадейно може да се стигне до блокаж и съответно да провалите деня си. Като професионални и други делови ангажименти денят е доста тежък. Наложително е търпеливо да преодолявате трудностите.

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, вашето настроение има отрицателни показатели и ви доближава до деспотичност – твърде нетипично за вас. С такава изразност ще се характеризира професионалният ден на мнозина. Контактите ви ще бъдат повлияни от тази негативност. Балансирайте себе си с околната обстановка.

КОЗИРОГ

Търпеливи, издръжливи и борбени, Козирог триумфират днес. За мнозина сряда е ден на дългоочаквано известие, което напълно удовлетворява стремежите ви. Професионалистите, работещи като наемни работници, ще имат тежък ден, изпълнен с неприятности. Не вярвайте на обещания, а търсете граници.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма да успеете с всичко запланувано. Но позицията, на която сте, е действена и най-важното достатъчно респектираща, което ви прави почти недосегаеми. Постарайте се да оставите за друг ден разрешаване на парични въпроси. Звездите ви вещаят изразителна любов. Предстоят ви промени, които касаят социалния ви начин на живот и вашето вътрешно духовно развитие. Засега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

РИБИ

Днес денят за повечето Риби протича нормално. В сряда вашата положителна реализация се свързва с по-възрастни хора, които са готови да ви помогнат. Ще имате сполучливи делови контакти. Личи положително промененото отношение на работодателите към вас. В любовните ви контакти обаче е възможен известен застой или неувереност.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *