ХОРОСКОП ЗА 5 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

В четвъртък Овните са с твърдото намерение да осъществят всичките си планове за деня. Обаче той ще се окаже доста тежък за много от вас. Бъдете мобилизирани и внимателни в работата си в службата. Има вероятност за негативни промени, свързани със съкращения или уволнения.

ТЕЛЕЦ

Лош ден за пътуване е четвъртък. Независимо по какви причини, някои от Телец ще пътуват днес, денят е характерен с трудности и разочарования. От финансов аспект денят е много успешен и предлага благоприятна реализация в дейността ви.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е много благоприятен за Близнаците, свързани с изкуството, и за тези от вас, които са на ръководни постове. Полезна дейност може да реализирате в областта на финансите и инвестирането.

РАК

Родените под Рак ще се чувстват добре в четвъртък и тяхната душевна хармоничност може да им помогне в много отношения. Денят може да бъде много успешен спрямо финансовата ви дейност, стига да не се отпускате и бездействате в тази връзка. В отношенията с шефовете си бъдете предпазливи. Очакват ви семейни неприятности, не бъдете припрени.

ЛЪВ

Денят е тежък и при Лъвовете и много от вашите планове за деня може да се осуетят. Препятствията, които могат да излязат на пътя ви, са свързани с хаотичност в действията ви и не напълно изяснените обстоятелства в дейността ви днес.

ДЕВА

Девите са потиснати и мнителни днес. Сигурно имате основание, защото настъпват промени в живота ви и това ви кара да се чувствате нестабилни. Вашият консерватизъм е разклатен, а проблемите ви съвсем не се разрешават така, както бихте искали. Четвъртък е емоционален в служебно отношение. Очаквайте придобивки!

ВЕЗНИ

Днес Везните трябва да обърнат по-голямо внимание на себе си и здравето. Четвъртък е особено благоприятен ден за финансите ви. Печеливши са позициите ви при бизнес с партниране от чужбина. За местен бизнес обаче делата днес не се развиват добре и можете да очаквате множество неприятности от страна на съдружници и партньори.

СКОРПИОН

Четвъртък е успешен ден за вас, въпреки че сте имали неприятности, отразили се върху самочувствието ви. Вероятно сте загубили подкрепата на близък човек и това може да се отрази дори зле на здравето ви. Личен проблем може да бъде причина за дезорганизация на служебното ви място.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелците четвъртък се характеризира с нервни претоварвания, разочарования и недобро здраве. Дейността ви този ден е доста затормозена по независещи от вас причини и каквито и усилия да полагате, резултатите едва ли ще ви удовлетворят. В бизнеса ще ви се предложи изгоден договор, който ще бъде само във ваша полза. Не се възгордявайте!

КОЗИРОГ

Козирог са застрашени от грешки в много аспекти на социалния живот. В четвъртък няма да имат необходимата предприемчивост, пък и желание за делова дейност. Неправилни или несвоевременни могат да се окажат действията ви в сферата на финансите. Четвъртък при вас е много комплициран, най-вече за личните ви проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Вие отново сте перфектни в професията си и днес отново ще сте полезни за другите и съвършени в работата си. Неприятности ще има, но те няма да попречат на доброто ви настроение, още повече че някои от вас са любовно окрилени. Бизнесът и финансовата дейност няма да донесат необходимите и очаквани от вас резултати.

РИБИ

Четвъртък е много благоприятен за семейната хармония и материалното благополучие на дома при Рибите. Въпреки че днес не можете да разчитате на финансова помощ от мъж с възможности, вие сте доста деятелни в тази сфера. Щастливото разрешаване на служебен проблем ще повиши самочувствието ви, но не пропускайте възможност, която предлага денят. Ще бъдете зарадвани от съобщение, свързано с ваша идея.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *