ХОРОСКОП ЗА 6 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Хубав ден, ще имате на много хора да се обадите, а и да празнувате.Подходящ ден за срещи и разговори, но не особено сериозни, но също и за събиране на информация и уреждане на някои дребни неща.

ТЕЛЕЦ

Един мързелив неделен ден, няма да ви се занимава с досадни работи. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили, нищо че изглежда грешно. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност.


БЛИЗНАЦИ

Хубаво започва днешният ден, но може да останете малко разочаровани, ако кроите твърде големи планове. Правете нещата, които харесвате, срещайте се с приятни хора и не търсете “под вола теле”.

РАК

Няма да ви се иска да се задълбочавате твърде много в нещата. Отдайте се на любимото си хоби или на разходки в някоя есенна гора. Може да се вдъхновите и да напишете нещо наистина забележително. Не забравяйте да се облечете добре, защото есенното слънце подвежда.

ЛЪВ

Един приятен неделен ден, ще се чувствате добре и спокойно. Ще ви се отдаде възможност да направите нещата точно така както ви се иска. Ако прекарате деня си с приятели, наистина няма да има за какво да съжалявате.

ДЕВА

Всички почиват, а вие сте се втурнали да работите и то не защото някой ви кара, а просто защото сте се заинатили. Не е много ясно дали не губите с това си поведение, но пък щом работата ви забавлява, нищо не може да се направи.


ВЕЗНИ

Ще кроите големи планове днес, но избягвайте големите думи. Може да научите неща, неизвестни за вас до този момент, които истински да са ви полезни. Обърнете повече внимание на красивата страна на живота, това е което си струва.

СКОРПИОН

Времето е най-голямата ценност, а днес особено много. Затова се постарайте да го използвате максимално внимателно и пресметливо,особено сутринта. Не всеки ден е неделя, нали?

СТРЕЛЕЦ

Днес се опитайте да потиснете желанието си да се оплачете. В противен случай задължително ще се намери някой, който ще ви обясни, че за всичко сте виновни вие. Дори това да е истина, няма да ви подобри настроението.


КОЗИРОГ

Днес може случайно да проявите излишно любопитство свързано с наивно отношение към събитията. Уж сте сериозни, големи хора, ама днес какво ли ви става.

ВОДОЛЕЙ

Бурни страсти бушуват във вас, но ги прикривате с много приказки и театрално поведение. Май е по-добре да свалите маската, защотопосле рискувате да ви възприемат като един измислен образ.


РИБИ

Днес ще сте способни да се справите с всяка ситуация колкото и екзотична да е. Но пък деня обещава да е спокоен и едва ли ще ви се наложи да проявявате способностите си.
































Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *