ХОРОСКОП ЗА 6 ЮЛИ

ОВЕН

Днес ще заразите всички с неизчерпаемия си ентусиазъм. Тези, които заемат ръководни длъжности, трябва да проявят разбиране към проблемите на подчинените си. Не подминавайте оплакванията им с пренебрежение, а им обърнете сериозно внимание. Пазете се от грешки!

ТЕЛЕЦ

Ще имате необходимост от малко време, което да прекарате насаме със себе си. Може да отпътувате някъде далеч. Отношенията с любимия човек ще се развият чудесно. Вашето щастие ще радва близките ви и ще повиши тяхното настроение. За днес любовта е на преден план при вас.

БЛИЗНАЦИ

Бихте могли да прекарате незабравими часове в компанията на близки приятели. Опитът на хората, живеещи в чужбина, ще разшири мирогледа ви и ще обогати знанията ви. Вероятно ще научите много нови неща. Можете да помогнете на роднина, който е в тежко положение.

РАК

Съдружниците ще ви окажат подкрепа да предприемете действия, за които доскоро сте се чувствали неподготвени. Оптимизмът и подкрепата на околните ви идва точно навреме. Появява се нова възможност за работа, която обещава отлични финансови перспективи. Възползвайте се!

ЛЪВ

Направете задълбочен анализ на финансовите си перспективи. Ако ги обмислите внимателно, ще можете да предвидите възможния изход. Спонтанен изблик на чувства към определена личност може да прерасне в страст. Нека отношенията ви следват естествения ход на развитие.

ДЕВА

Днес любовта отново ще доминира над всичко останало. Необвързаните ще срещнат нова любов. Този човек ще ви вълнува както никой друг преди. А тези от вас, които от години са женени, ще се почувстват както през първите дни след брака. Недоразуменията и свадите ще бъдат забравени.

ВЕЗНИ

Този ден е прекрасен за съсредоточаване върху работата ви. Разширяването на вашия бизнес изисква добро планиране и стегната организация. Партньорът ви помага с полезни и интуитивни идеи. Любимият човек е много нежен с вас. Отдайте се на чувствата и страстите си.

СКОРПИОН

Ако днес ви предстои да осъществявате научни търсения, дайте воля на въображението си. Вашите идеи ще бъдат неочаквани и оригинални. Оптимизмът на Скорпионите е завладяващ. Позитивното ви мислене допада на всички около вас. Денят се характеризира с придобивки.

СТРЕЛЕЦ

Представителите на Стрелците непрекъснато мислят за здравето на всички членове на семейството. Вашите умения ще бъдат много полезни, ако се наложи да излекувате приятел или роднина. Ако сте на диета, сега ще ви бъде лесно да я спазвате. Работният ден е спокоен и канализиран. Довършвате някаква задача, която ви е спъвала в решаването й. Вече спокойно можете да си дадете почивка, заслужена е.

КОЗИРОГ

Завладени сте от хиляди идеи за обновление и промени в жилището си. Не сте далеч от мисълта да си потърсите нов дом. Ако това наистина е наложително, огледайте се за интересни предложения. Необходимо ви е спокойствие, за да се съсредоточите и да планирате бъдещето си. Някои ще присъстват на тържество, на което ще срещнат човек, който ще им направи изгодно предложение.

ВОДОЛЕЙ

Чака ви весел и успешен ден. Нищо чудно изобщо да не подвиете крак, отскачайки до близки, роднини и познати. Имате нужда от компания. Общуването по телефона или чрез писма също може да се окаже важно. Може би ще разсеете мъглата около определени финансови проблеми. Онези от вас, които са в служебна командировка, ще се наложи да продължат престоя си, тъй като няма да успеят да договорят нещата.

РИБИ

Денят ще е благоприятен за всякакви финансови операции. Сделката, която подготвяте от толкова време, най-после ще бъде подписана и скоро ще си получите печалбата от нея. Инвестиция, направена преди време, също ще започне да ви носи дивиденти. Денят е благословен и за любов! Вземете нещата в ръцете си и дайте идеите, които ще допринесат за прекрасни изживявания с любимия човек.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *